Torshov Sport Hockey
MENU

NYHETER


 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 600,-

  Warrior

  Alpha QX Hockeyhanske

  Warrior Alpha QX hockeyhanske er toppmodellen i den nye Alpha-serien. Tradisjonelt utseende og ny moderne anatomisk passform med god beskyttelse. Hybrid Flex Cuff gir god bevegelse i håndledd og god beskyttelse mot slag.
 • Vanlig pris 9 995,-

  Special Price 7 996,-

  Bauer

  Vapor 1X Senior Hockeyskøyte NY

  Den populære Bauer Vapor 1X senior hockeyskøyte er tilbake med oppgradert teknologi og design som gjør den enda bedre! Designet for utespillere som krever optimal passform, følelse og ytelse.

 • Vanlig pris 7 000,-

  Special Price 5 600,-

  Bauer

  Vapor 1X Junior Hockeyskøyte NY

  Den populære Bauer Vapor 1X junior hockeyskøyte er tilbake med oppgradert teknologi og design som gjør den enda bedre! Designet for utespillere som krever optimal passform, følelse og ytelse.

 • Vanlig pris 2 100,-

  Special Price 1 680,-

  Ccm

  Super Tacks Hockeyhanske

  CCM Super Tacks hockeyhanske senior har en tight passform for maksimal kontroll, mens kraven er bred nok til å opprettholde mobilitet. Forsterket håndflate i Clarino Nash for optimal følelse og D30 forbedringer som gir god beskyttelse.
 • Vanlig pris 1 600,-

  Special Price 1 280,-

  Ccm

  Super Tacks Junior Hockeyhanske

  CCM Super Tacks hockeyhanske junior har en tight passform for maksimal kontroll, mens kraven er bred nok til å opprettholde mobilitet. Forsterket håndflate i Clarino Nash for optimal følelse og D30 forbedringer som gir god beskyttelse.
 • Vanlig pris 3 500,-

  Special Price 2 800,-

  Bauer

  RE-AKT 200 Combo Hockeyhjelm

  Bauer RE-AKT 200 hockeyhjelm er med gitter. RE-AKT 200 er en høykvalitets ishockeyhjelm med ubegrenset beskyttelsesfunksjoner og utrolig komfort.
 • Vanlig pris 24 000,-

  Special Price 19 200,-

  Bauer

  Vapor 1X OD1N Keeperskinn

  Bauer Vapor 1X OD1N keeperskinn senior gir en perfekt balanse mellom fleksibilitet og stabilitet. C.O.R.Tech Skin teknologi, revolusjonerende one-piece konstruksjon.
 • Vanlig pris 9 500,-

  Special Price 7 600,-

  Bauer

  Vapor 1X Senior Keeper Hockeyskøyte

  Bauer Vapor 1X senior keeperskøyter er Bauers nye toppmodell i Vapor-serien. 1X har fjernet kåpen for å redusere vekten og øke mobiliteten. Yttersåle av kompositt reduserer vekten og øker stivheten for bedre vektfordeling og økt hastighet.
 • Vanlig pris 3 200,-

  Special Price 2 560,-

  Bauer

  Vapor 1X Senior Keeperspak

  Bauer Vapor 1X senior keeperspak er laget for de som ønsker en spak med lav vekt og god holdbarhet. 1X har forbedret følelse en den tradisjonelle spaken med den nye teknologien Balsa Core som øker spillbarhet.
 • Vanlig pris 5 800,-

  Special Price 4 640,-

  Bauer

  Vapor 1X Keepervest Hockey

  Bauer Vapor 1X keepervest hockey senior er laget for keeperen som ønsker maksimal mobilitet men samtidig er dekket med høy kvalitet beskyttelse.
 • Vanlig pris 2 900,-

  Special Price 2 320,-

  Bauer

  Vapor 1X Keeperbukse Hockey

  Bauer Vapor 1X keeperbukse senior er laget for de mest smidige keepere som gir både god beskyttelse og bevegelsesfrihet.
 • Vanlig pris 1 200,-

  Special Price 960,-

  Ccm

  Super Tacks Albuebeskyttelse Hockey

  CCM Super Tacks albuebeskyttelse senior er designet med anatomisk passform for optimal beskyttelse. D30® teknologi med svært høy grad av beskyttelse.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.