Torshov Sport
MENU

NYHETER


 • 1 280,-
  Bauer

  Supreme 1S Junior Skulderbeskyttelse Hockey

  Bauer Supreme 1S junior skulderbeskyttelse hockey er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 1 280,-
  Bauer

  Supreme 1S Junior Hockey Leggskinn

  Bauer Supreme 1S junior hockey leggskinn er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 2 079,-
  Ccm

  Premier R1.5 Junior Keepervest Hockey NY

  CCM Premier R1.5 junior keepervest er konstruert med en nøye skreddersydd passform for å gi maksimal bevegelsesfrihet uten at det går på beskyttelse egenskaper.
 • 1 600,-
  Bauer

  Supreme 1S Skulderbeskyttelse Hockey

  Bauer Supreme 1S skulderbeskyttelse hockey er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 7 999,-
  Ccm

  JetSpeed FT1 Senior Hockeyskøyte

  FORHÅNDSBESTILLING: Kommer på lager 28. april!

  CCM JetSpeed FT1 senior hockeyskøyte er utviklet for å gi deg maksimal kraftoverforing av hvert skær. FT1 har en tight og god passform.

 • 880,-
  Bauer

  Supreme 1S Junior Albuebeskyttelse Hockey

  Bauer Supreme 1S junior albuebeskyttelse hockey er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 1 680,-
  Bauer

  Supreme 1S Hockeyhanske

  Bauer Supreme 1S hockeyhanske er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 1 600,-
  Bauer

  Supreme 1S Hockey Leggskinn

  Bauer Supreme 1S hockey leggskinn er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 1 760,-
  Bauer

  Supreme 1S Hockeybukse

  Bauer Supreme 1S hockeybukse er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 5 599,-
  Ccm

  Premier PRO Keepervest Hockey NY

  CCM Premier PRO senior keepervest er den nye toppmodellen fra CCM som er designet for keeperen som krever det beste. Konstruert med en nøye skreddersydd passform for å gi maksimal bevegelsesfrihet uten at det går på beskyttelse egenskaper.
 • 1 280,-
  Bauer

  Supreme 1S junior Hockeyhanske

  Bauer Supreme 1S junior hockeyhanske er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.
 • 1 040,-
  Bauer

  Supreme 1S Albuebeskyttelse Hockey

  Bauer Supreme 1S albuebeskyttelse hockey er designet for en anatomisk passform. Supreme 1S er konstruert fra innsiden, med spesielt plassert materiale for å gi spilleren en komfortabel, naturlig passform.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.