Torshov Sport
MENU

NYHETER


 • 400,-
  Nike

  Breathe Løpesinglet Dame

  Nike Breathe løpesinglet for dame er laget av et superlett, luftig og komfortabelt materiale. Store hull til armene gir full bevegelsesfrihet og maks komfort.
 • 300,-
  Nike

  Dry Oregon Project Løpetrøye Herre

  Nike Dry Oregon Project løpetrøye for herre er laget i et behagelig teknisk, hurtigtørkende Dri-FIT materiale, som holder deg tørr og komfortabel.
 • 900,-
  Nike

  Power Epic Lux Oregon Project Løpetights Dame

  Nike Power Epic Lux Oregon Project løpetights for damer er en utrolig komfortabel tights med en strømlinjeformet passform. Ekstra mye stretch gir en støttende passform og utvidet bevegelsesfrihet.
 • 1 400,-
  Adidas

  Pure Boost DPR Joggesko Herre

  Adidas Pure Boost DPR er en lett joggesko for herre, laget med mykt, responsivt boost™-materiale i mellomsålen. Skoen er laget for å takle urbane forhold, med en bred såle som gir god stabilitet i krappe svinger og rundt gatehjørner. Stretchweb-gummi i yttersålen utvider seg i takt med foten og gir en naturlig stegavvikling. Overdelen er laget i et svært komfortabelt, strikket materliale. Laget for løpere med et nøytralt steg.
 • 950,-
  Nike

  Epic Cool Crop

  Nike Epic Cool Crop løpetights for dame i 7/8-dels lengde. Svært komfortabel og luftig løpetights, med høy, behagelig linning. Tightsen er laget i teknsik Dri-FIT-materiale, som transporterer fuktighet raskt og holder deg avkjølt. I tillegg har plagget perforerte soner med ventilerende materiale, som bidrar til enda bedre nedkjøling på varme dager.
 • 700,-
  Nike

  Dry Knit Langermet Løpetrøye Herre

  Nike Dry Langermet Løpetrøye for herre har soner med ventilerende materiale med Dri-FIT teknologi, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel under løpeturen. En fantastisk trøye til trening!
 • 900,-
  Nike

  Power Epic Lux Crop Løpetights Dame

  Nike Power Epic Lux Crop løpetights for damer, 7/8-lengde. Laget av stoff med god stretch, som holder deg tørr og komfortabel. Tightsen følger dine bevegelser for ekstra komfort. Tightsen har høyt innhold av spandex, det gir mer stretch og støtte. Vår mest populære løpetights.
 • 900,-
  Nike

  Power Epic Lux Print Løpetights Dame

  Nike Palm Epic Lux Print løpetights med stilig mønster for damer. Laget av stoff med god stretch, som holder deg tørr og komfortabel. Tightsen følger dine bevegelser for ekstra komfort. Tightsen har høyt innhold av spandex, det gir mer stretch og støtte. Vår mest populære løpetights.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 750,-

  Nike

  LunarEpic Flyknit Joggesko Herre

  Nike LunarEpic Flyknit er en joggesko for herre. Dette er den aller første løpeskoen med en høy Flyknit-overdel, som noen kanskje kjenner igjen fra fotballsko. Denne overdelen gir en utrolig behagelig passform, og gjør at skoen nærmest føles som en del av foten. Skoen har svært lav vekt og god stabilitet og støtdemping, takket være den nyutviklede Lunarsålen. Den er tilpasset løpere med et nøytralt steg.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 750,-

  Nike

  LunarEpic Flyknit Joggesko Dame

  Nike LunarEpic Flyknit er en joggesko for dame. Dette er den aller første løpeskoen med en høy Flyknit-overdel, som noen kanskje kjenner igjen fra fotballsko. Denne overdelen gir en utrolig behagelig passform, og gjør at skoen nærmest føles som en del av foten. Skoen har svært lav vekt og god stabilitet og støtdemping, takket være den nyutviklede Lunarsålen. Den er tilpasset løpere med et nøytralt steg.
 • 1 500,-
  Nike

  Free Rn Motion Flyknit 2 Joggesko Dame

  Nike Free Rn Motion Flyknit 2 for dame er Nikes aller mest fleksible løpesko. Behagelig, slitesterkt Flyknit-materiale sitter som en sokk rundt foten og gir full bevegelsesfrihet. De innovative stroppene over vristen festes med borrelås og sørger for at foten sitter som støpt i den lissefrie skoen. Mellomsålen er laget av et responsivt og støtdempende materiale, som er skåret opp i et mønster som sørger for at sålen beveger seg naturlig med foten - i alle retninger. Dette er til de grader skoen for deg som ønsker å oppleve følelsen av "natural running"!
 • 1 500,-
  Nike

  Free Rn Motion Flyknit 2 Joggesko Herre

  Nike Free Rn Motion Flyknit 2 for herre er Nikes aller mest fleksible løpesko. Behagelig, slitesterkt Flyknit-materiale sitter som en sokk rundt foten og gir full bevegelsesfrihet. De innovative stroppene over vristen festes med borrelås og sørger for at foten sitter som støpt i den lissefrie skoen. Mellomsålen er laget av et responsivt og støtdempende materiale, som er skåret opp i et mønster som sørger for at sålen beveger seg naturlig med foten - i alle retninger. Dette er til de grader skoen for deg som ønsker å oppleve følelsen av "natural running"!
 • 700,-
  Nike

  Nike Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye Dame

  Nike Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye for damer har soner med ventilerende materiale med Dri-FIT teknologi, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel under løpeturen. En fantastisk trøye til trening!
 • 1 300,-
  Nike

  Free Rn Flyknit 2

  Nike Free Rn Flyknit 2 er en lett og svært fleksibel løpesko for herre, laget for å la foten bevege seg naturlig og gi komfort over distanse. Strikket Flyknit-materiale i overdelen sitter nærmest som en sokk på foten og gir en usedvanlig god komfort. Sålen er laget i et støtdempende materiale, som utvider seg i takt med foten og sammen med en avrundet hæl legger til rette for en naturlig bevegelse.
 • 1 100,-
  Nike

  Free Rn 2 Joggesko Herre

  Nike Free Rn 2 joggesko for herre. Denne utgaven av de populære Free Rn løpeskoene har en overdel som er laget i nytt materiale, som gir enda bedre passform, fleksibilitet og lufteegenskaper enn tidligere modeller. Den fleksible mellomsålen gir god støtdemping og følger fotens bevegelser, og legger forholdene til rette for et naturlig steg. Nike Free Rn 2 er Free-modellen med mest støtdemping og en fin introduksjon til å løpe naturlig med Nike Free.
 • 1 100,-
  Nike

  Free Rn 2 Joggesko Dame

  Nike Free Rn 2 joggesko for dame. Denne utgaven av de populære Free Rn løpeskoene har en overdel som er laget i nytt materiale, som gir enda bedre passform, fleksibilitet og lufteegenskaper enn tidligere modeller. Den fleksible mellomsålen gir god støtdemping og følger fotens bevegelser, og legger forholdene til rette for et naturlig steg. Nike Free Rn 2 er Free-modellen med mest støtdemping og en fin introduksjon til å løpe naturlig med Nike Free.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.