Torshov Sport Løp
MENU

NYHETER


 • 1 400,-
  New Balance

  Zante v3 Fresh Foam Joggesko Herre

  New Balance Zante v3 Fresh Foam er en lett joggesko for herre laget for raske økter og gateløp. Skoen har en nyutviklet overdel av konstruert lett, luftig mesh og svært god passform. At skoen sitter som støpt på foten, gjør også at man får fullt utbytte av den spenstige Fresh Foam-sålen, som også gir nok demping til å løpe de lengre distansene.
 • Fra: 700,-
  Nike

  Dry Knit Kortermet Løpetrøye Herre

  Nike Dry Kortermet Løpetrøye for herre har soner med ventilerende materiale med Dri-FIT teknologi, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel under løpeturen. En fantastisk trøye til trening!
 • 1 400,-
  Brooks Sport

  Mazama Joggesko Terreng Herre

  Brooks Mazama er en lett joggesko for herre, laget for å holde farten oppe i terrenget. Skoens luftige overdel gir foten beskyttelse mot kvist og kvast, samtidig som yttersålen gir supert feste på vått og krevende underlag. Dette er Brooks' aller letteste terrengsko, og passer til løping i teknisk krevende terreng og for deg som ønsker en minimalistisk sko som gir god kontakt med underlaget og en fantastisk løpsfølelse.
 • 1 400,-
  Brooks Sport

  Mazama Joggesko Terreng Dame

  Brooks Mazama er en lett joggesko for dame, laget for å holde farten oppe i terrenget. Skoens luftige overdel gir foten beskyttelse mot kvist og kvast, samtidig som yttersålen gir supert feste på vått og krevende underlag. Dette er Brooks' aller letteste terrengsko, og passer til løping i teknisk krevende terreng og for deg som ønsker en minimalistisk sko som gir god kontakt med underlaget og en fantastisk løpsfølelse.
 • 1 300,-
  Brooks Sport

  Launch 4 Joggesko Herre

  Brooks Launch 4 er en superlett og responsiv joggesko for herre. Som skoens navn tilsier - her skal energien fra hvert fraspark utnyttes til det fulle. Mellomsålen er laget av dynamisk DNA støtdemping, som tillegg til demping gir god kontakt med underlaget og en svært høy "energy return". Skoen har en svært komfortabel og luftig overdel, som gir støtte og fleksibilitet på de riktige stedene. Dette er en sko laget for løpere med et nøytralt løpesteg, som ønsker en lett sko tilpasset de raske løpeturene, gateløp og intervalltrening.
 • 1 300,-
  Brooks Sport

  Launch 4 Joggesko Dame

  Brooks Launch 4 er en superlett og responsiv joggesko for dame. Som skoens navn tilsier - her skal energien fra hvert fraspark utnyttes til det fulle. Mellomsålen er laget av dynamisk DNA støtdemping, som tillegg til demping gir god kontakt med underlaget og en svært høy "energy return". Skoen har en svært komfortabel og luftig overdel, som gir støtte og fleksibilitet på de riktige stedene. Dette er en sko laget for løpere med et nøytralt løpesteg, som ønsker en lett sko tilpasset de raske løpeturene, gateløp og intervalltrening.
 • 1 400,-
  Brooks Sport

  PureFlow 6 Joggesko Herre

  Brooks PureFlow 6 joggesko for herre er en lett og fleksibel joggesko, laget for løpere som ønsker å utvikle sitt naturlige løpesteg. Den fleksible mellomsålen føles myk under foten og legger i samarbeid med den enda mer fleksible, sømløse overdelen forholdene til rette for at foten skal følge sine naturlige bevegelser. PureFlow 6 passer for deg som lander på for- og mellomfot og ønsker en lett sko med god støtdemping.
 • 1 500,-
  Brooks Sport

  Adrenaline GTS 17 Joggesko Herre

  Brooks Adrenaline GTS 17 joggesko for herre er en sko som tilbyr utsøkt komfort, støtdemping og stabilitet. Skoen er laget for mengdetrening og spesielt med tanke på løpere som overpronerer eller ønsker ekstra stabilitet. Den føles svært myk og komfortabel på foten, noe som kombinert med den myke, responsive mellomsålen gir en løpesko du trygt kan ta med deg på de lengste løpeturene.
 • 1 500,-
  Brooks Sport

  Adrenaline GTS 17 Joggesko Dame

  Brooks Adrenaline GTS 17 joggesko for dame er en sko som tilbyr utsøkt komfort, støtdemping og stabilitet. Skoen er laget for mengdetrening og spesielt med tanke på løpere som overpronerer eller ønsker ekstra stabilitet. Den føles svært myk og komfortabel på foten, noe som kombinert med den myke, responsive mellomsålen gir en løpesko du trygt kan ta med deg på de lengste løpeturene.
 • 1 500,-
  Brooks Sport

  Ghost 10 Joggesko Herre

  Brooks Ghost 10 er en lett joggesko for herre med svært god støtdemping. Innvendig er skoen svært myk og komfortabel, noe som i kombinasjon med den lette og godt dempende mellomsålen gir en fantastisk mengdetreningssko. Dette er skoen du får lyst til å bruke til alt - rett og slett fordi den er utrolig komfortabel og skånsom for foten. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg og er det naturlige valget på de lange løpeturene som krever støtdemping og komfort.
 • 1 600,-
  Brooks Sport

  Cascadia 12 GTX Joggesko Terreng Herre

  Brooks Cascadia 12 GTX er en joggesko laget for at du skal føle deg trygg og sikker når du løper i terrenget. Dette er en stabil sko med god støtdemping i mellomsålen og en yttersåle som gir utsøkt grep på krevende underlag. I mellomsålen finner vi også en beskyttende plate - "Ballistic Rock Shield" - som beskytter foten mot skarpe steiner og gjør skoen stabil. Dette er en sko med Gore-Tex membran, som gjør skoen vanntett og holder deg tørr på føttene.
 • 650,-
  Nike

  Dry Element Flash Løpetrøye Herre

  Nike Dry Element Flash løpetrøye for herre med gidelås i halsen. Laget av teknisk, hurtigtørkende materiale. Passer utmerket til oppvarming og som det ytterste laget på kjøligere dager. Et ideelt plagg å ha under en løpevest.
 • 650,-
  Nike

  Therma Sphere Element Løpetrøye Herre

  Nike Therma Sphere Element overdel for herre holder deg varm, tørr og komfortabel på løpeturen. Perfekt plagg for kjølige høstdager og under jakken når kulden virkelig biter.
 • 750,-
  Nike

  Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye Dame

  Nike Dri-FIT Knit er en svært komfortabel løpetrøye for dame, laget av mykt, strikket materiale. Områdene der kroppen behøver mest ventliasjon er løsere strikket enn øvrige deler av plagget, noe som gir super ventilasjon og komfort.
 • 650,-
  Nike

  Dry Element Flash Løpetrøye Dame

  Nike Dry Element Flash løpetrøye for dame med gidelås i halsen. Laget av teknisk, hurtigtørkende materiale. Passer utmerket til oppvarming og som det ytterste laget på kjøligere dager. Et ideelt plagg å ha under en løpevest.
 • 1 500,-
  Nike

  Aeroloft Løpevest Dame

  Nike Aeroloft løpevest for dame holder overkroppen varm og beskytter mot været. Fylt med lett og varmt gåsedun. Denne vesten er fantastisk å bruke til løping i vinterhalvåret!
 • 1 100,-
  Nike

  Power Epic Lux Flash Løpetights Dame

  Nike Power Epic Lux Flash løpetights for dame. Svært komfortabel tights med en strømlinjeformet passform. Refleksprint gjør tightsen godt synlig i høstmørket.
 • 800,-
  Nike

  Shield Løpetights Dame

  Nike Shield Løpetights for dame er laget i vann- og vindavvisende Nike Shield-materiale, som sørger for en komfortabel løpetur selv i dårlig vær.
 • 1 500,-
  Nike

  Zonal Aeroshield Løpejakke Herre

  Nike Zonal Aeroshield løpejakke for herre. Vanntett jakke med ventilerende soner. Perfekt for løping i norsk ruskevær!
 • 750,-
  Nike

  Therma Sphere Element Half-Zip Herre

  Nike Therma Sphere Element Half-Zip for herre holder deg varm, tørr og komfortabel på løpeturen. Perfekt plagg for kjølige høstdager og under jakken når kulden virkelig biter.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.