Torshov Sport
MENU

NYHETER


 • 1 400,-
  Adidas

  Supernova ST Joggesko Herre

  Adidas Supernova ST er en stabil mengdetreningssko for herre, laget for deg som overpronerer og behøver ekstra støtte på innsiden av foten. Mellomsålen er laget av adidas' anerkjente boost™-materiale, et skum som gir skoen fantastisk støtdemping og respons mot underlaget. Overdelen er laget i lett, luftig mesh-materiale.
 • 1 400,-
  Adidas

  Supernova ST Joggesko Dame

  Adidas Supernova ST er en stabil mengdetreningssko for dame, laget for deg som overpronerer og behøver ekstra støtte på innsiden av foten. Mellomsålen er laget av adidas' anerkjente boost™-materiale, et skum som gir skoen fantastisk støtdemping og respons mot underlaget. Overdelen er laget i lett, luftig mesh-materiale.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Nimbus 19 Joggesko Dame

  Asics Gel-Nimbus 19 joggesko for dame er joggeskoen for deg som ønsker mest mulig komfort og støtdemping. Mellomsålen består av synlig GEL-demping i hæl og forfot kombinert med tre forskjellige skummaterialer, som gir skoen uslåelig komfort og respons mot underlaget. Skoen er laget for løpere som har et nøytralt steg og er en ypperlig mengdetreningssko for deg som setter pris på god passform, komfort over lange distanser og en sko med god varighet. Sammenlignet med tidligere varianter av Nimbus anbefaler vi å gå opp en halv størrelse.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Nimbus 19 Joggesko Herre

  Asics Gel-Nimbus 19 joggesko for herre er joggeskoen for deg som ønsker mest mulig komfort og støtdemping. Mellomsålen består av synlig GEL-demping i hæl og forfot kombinert med tre forskjellige skummaterialer, som gir skoen uslåelig komfort og respons mot underlaget. Skoen er laget for løpere som har et nøytralt steg og er en ypperlig mengdetreningssko for deg som setter pris på god passform, komfort over lange distanser og en sko med god varighet. Sammenlignet med tidligere varianter av Nimbus anbefaler vi å gå opp en halv størrelse
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost ST Joggesko Herre

  adidas Ultra Boost ST Joggesko til menn er en fantastisk løpesko for mengdetrening. Dette er en stabil utgave av Ultra Boost, laget for deg som ønsker mer støtte på innsiden av foten enn man får i de originale Ultra Boost. Ultra Boost er den første skoen mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep er oppskriften på en svært komfortabel joggesko.
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost Joggesko Herre

  Adidas Ultra Boost Joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep.
 • 1 500,-
  Adidas

  adizero Adios Joggesko Dame

  Adidas adizero Adios Joggesko for dame. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost X Joggesko Dame

  adidas Ultra Boost X for dame er joggeskoen for deg som er på jakt etter den ultimate passform og komfort. Denne modellen kombinerer de beste egenskapene fra de populære modellene Ultra Boost og PureBoost X. Skoens overdel er laget i strikket primeknit-materiale, som klemmer seg mykt og komfortabelt rundt foten og gir ekstra støtte under lengdebuen. Skoens mellomsåle er laget av adidas' velkjente boost-materiale, som gir skoen fantastisk støtdemping og respons.
 • 1 400,-
  Adidas

  Adizero Boston 6 Joggesko Herre

  adizero boston 6 er en fantastisk og populær lettvektssko for herre. For den aktive løper kan den også benyttes til mengdetrening. Skoen har en strålende kombinasjon av komfort, responsiv demping og lav vekt.
 • 1 500,-
  Adidas

  adizero Adios 3 Joggesko Herre

  Adidas adizero Adios 3 Joggesko for herre. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 300,-
  Adidas

  Pureboost Xpose Joggesko Dame

  Adidas Pureboost Xpose er en lett svært lett joggesko for dame, en sko som virkelig kombinerer de beste elementene av både design og funksjonalitet. Det spesielle med denne skoen er at overdelen er sydd som en sokk under fotens lengdebue. Dette gir både ekstra støtte og en fantastisk passform. Pureboost Xpose er den andre utgaven av denne populære modellen. Sammenlignet med fjorårets utgave er skoens overdel forsterket med et ekstra slitesterkt materiale, hælen er gjort enda mer komfortabel og det er lagt inn ekstra beskyttelse for tærne. Dette er en løpesko som passer aller best til de korte, intensive løpeturene og til intervalltrening.
 • 1 600,-
  Nike

  LunarEpic Low Flyknit 2 Joggesko Dame

  Nike LunarEpic Low Flyknit 2 for dame er laget med en utrolig komfortabel og sømløs overdel i strikket Flyknit-materiale. Dette gir en fantastisk passform og en skikkelig følelse av luksus når man snører skoen på foten.

  Mellomsålen er tilsvarende komfortabel. Den er laget i en kombinasjon av mykt og fast Lunarlon-skum som er laserperforert og gir komfort og støtte til foten der det behøves, basert på en løpers fot i bevegelse.

  Dette er en ypperlig løpesko for deg som har et nøytralt steg og søker en lett sko, som gir komfort og løpsfølelse både på de lengre og de raske løpeturene. 

 • 1 600,-
  Nike

  LunarEpic Low Flyknit 2 Joggesko Herre

  Nike LunarEpic Low Flyknit 2 for herre er laget med en utrolig komfortabel og sømløs overdel i strikket Flyknit-materiale. Dette gir en fantastisk passform og en skikkelig følelse av luksus når man snører skoen på foten.

  Mellomsålen er tilsvarende komfortabel. Den er laget i en kombinasjon av mykt og fast Lunarlon-skum som er laserperforert og gir komfort og støtte til foten der det behøves, basert på en løpers fot i bevegelse.

  Dette er en ypperlig løpesko for deg som har et nøytralt steg og søker en lett sko, som gir komfort og løpsfølelse både på de lengre og de raske løpeturene. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.