Torshov Sport Løp
MENU

NYHETER


 • 1 400,-
  Adidas

  Supernova ST Joggesko Herre

  Adidas Supernova ST er en stabil mengdetreningssko for herre, laget for deg som overpronerer og behøver ekstra støtte på innsiden av foten. Mellomsålen er laget av adidas' anerkjente boost™-materiale, et skum som gir skoen fantastisk støtdemping og respons mot underlaget. Overdelen er laget i lett, luftig mesh-materiale.
 • 1 400,-
  New Balance

  Fresh Foam Boracay v3 Joggesko Herre

  New Balance Boracay v3 joggesko for herre. Skoen er laget for deg som ønsker en kombinasjon av lavt dropp og god demping. Skoens mellomsåle består av det responsive Fresh Foam-materialet, som gir god demping og holder vekten nede. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg.
 • 1 600,-
  New Balance

  Fresh Foam Vongo v2 Joggesko Dame

  New Balance Fresh Foam Vongo v2 er en svært stabil joggesko for dame. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Dette er skoen for deg som søker komfort over mange mil. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling.
 • 600,-
  Adidas

  Ultra Energy Løpeshorts Dame

  Aididas Ultra Energy løpeshorts for dame er laget i teknisk climalite®-materiale. Shortsen tar vekk svetten fra kroppen, og den er laget av et lett materiale med litt stretch.
 • 600,-
  Adidas

  Adizero Kortermet Løpetrøye Dame

  Adidas Adizero kortermet løpetrøye for dame er laget i teknisk climalite®-materiale, som holder deg tørr og komfortabel. Adidas' Adizero-produkter har en svært god passform, lett vekt og er laget for den aktive løper.
 • 650,-
  Adidas

  Stadium Joggebukse Herre

  Adidas Stadium joggebukse for herre er laget i en behagelig blanding av bomull og polyester. Et ypperlig plagg å bruke til og fra trening og til oppvarming.
 • 750,-
  Adidas

  Primeknit T-skjorte Ull Herre

  Adidas Primeknit løpetrøye for herre i 39 prosent ull er et svært komfortabelt plagg for løping. Plagget innbyr til en ideell lagdeling, og gir en intuitiv temperaturkontroll og god komfort. Plagget er designet for å redusere gnaging og forhindre lukt.
 • 1 700,-
  New Balance

  Fresh Foam 1080 v7 Joggesko Dame

  New Balance Fresh Foam 1080 v7 for dame. Denne løpeskoen er laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetreningssko. Den oppdaterte v7-varianten av løpeskoene gir enda bedre støtdemping og komfort enn tidligere varianter. Mellomsålen bestående av en solid Fresh Foam-såle gir utrolig god demping. Skoen er i tillegg svært stabil, noe som gjør at skoen tåler de virkelig lange distansene, såvel som raskere løpeturer.
 • 1 700,-
  New Balance

  Fresh Foam 1080 v7 Joggesko Herre

  New Balance Fresh Foam 1080 v7 for herre. Denne løpeskoen er laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetreningssko. Den oppdaterte v7-varianten av løpeskoene gir enda bedre støtdemping og komfort enn tidligere varianter. Mellomsålen bestående av en solid Fresh Foam-såle gir utrolig god demping. Skoen er i tillegg svært stabil, noe som gjør at skoen tåler de virkelig lange distansene, såvel som raskere løpeturer.
 • 1 400,-
  New Balance

  Fresh Foam Boracay v3 Joggesko Dame

  New Balance Boracay v3 joggesko for dame. Skoen er laget for deg som ønsker en kombinasjon av lavt dropp og god demping. Skoens mellomsåle består av det responsive Fresh Foam-materialet, som gir god demping og holder vekten nede. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg.
 • 1 600,-
  New Balance

  Fresh Foam Vongo v2 Joggesko Herre

  New Balance Fresh Foam Vongo v2 er en svært stabil joggesko for herre. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Dette er skoen for deg som søker komfort over mange mil. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling.
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost X Joggesko Dame

  adidas Ultra Boost X for dame er joggeskoen for deg som er på jakt etter den ultimate passform og komfort. Denne modellen kombinerer de beste egenskapene fra de populære modellene Ultra Boost og PureBoost X. Skoens overdel er laget i strikket primeknit-materiale, som klemmer seg mykt og komfortabelt rundt foten og gir ekstra støtte under lengdebuen. Skoens mellomsåle er laget av adidas' velkjente boost-materiale, som gir skoen fantastisk støtdemping og respons.
 • 1 300,-
  New Balance

  FuelCore Sonic Stance Joggesko Unisex

  New Balance FuelCore Sonic Stance joggesko er en lett og rask løpesko, som ved hjelp av innovativt Boa® lissesystem har en fantastisk passform. Mellomsålen er laget av lett REVlite støtdemping, som i tillegg til støtdemping gir en utrolig respons mot underlaget. Med i pakken følger også et par matchende løpesokker i teknisk kvalitet fra Stance.
 • 1 500,-
  Adidas

  adizero Adios Joggesko Herre

  Adidas adizero Adios Joggesko for herre. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 400,-
  Adidas

  Adizero Boston 6 Joggesko Herre

  Adidas adizero boston 6 er en fantastisk og populær lettvektssko for herre. For den aktive løper kan den også benyttes til mengdetrening. Skoen har en strålende kombinasjon av komfort, responsiv demping og lav vekt.
 • 500,-
  Adidas

  Supernova Langermet Løpetrøye Herre

  Adidas Supernova Langermet løpetrøye for herre er laget i teknisk, hurtigtørkende ClimaCool-materiale. Svært komfortabel passform ved hjelp av adidas´ Formotion-teknologi, som gjør at trøya følger kroppens bevegelser i høy aktivitet.
 • 1 500,-
  Nike

  Zoom Fly Løpesko Dame

  Nike Zoom Fly for dame er løpeskoen for deg som vil løpe fort - både under trening og i konkurranse. Sammenlignet med elitemodellen Nike Zoom VaporFly 4% er dette en sko med en mer slitesterk mellomsåle med Lunarlon støtdemping, som gjør at du kan bruke skoen også utenom konkurranse. Overdelen er laget av superlett mesh, og god passform sikres ved hjelp av en komfortabel innvendig hælkappe og Flywire lissesystem. Mellomsålen består av støtdempende Lunarlon-materiale, som i samarbeid med en karbonplate som strekker seg fra hæl til tå gir en fantastisk fremdrift og respons.

 • 1 400,-
  Adidas

  Pureboost Xpose Joggesko Dame

  Adidas Pureboost Xpose er en lett svært lett joggesko for dame, en sko som virkelig kombinerer de beste elementene av både design og funksjonalitet. Det spesielle med denne skoen er at overdelen er sydd som en sokk under fotens lengdebue. Dette gir både ekstra støtte og en fantastisk passform. Pureboost Xpose er den andre utgaven av denne populære modellen. Sammenlignet med fjorårets utgave er skoens overdel forsterket med et ekstra slitesterkt materiale, hælen er gjort enda mer komfortabel og det er lagt inn ekstra beskyttelse for tærne. Dette er en løpesko som passer aller best til de korte, intensive løpeturene og til intervalltrening.
 • 1 400,-
  Adidas

  Adizero Boston 6 Joggesko Dame

  Adidas adizero boston 6 til dame er en fantastisk og populær lettvektssko. For den aktive løper kan den også benyttes til mengdetrening. Skoen har en strålende kombinasjon av komfort, responsiv demping og lav vekt.
 • 1 200,-
  Nike

  Power Epic Lux Solstice Løpetights Dame

  Nike Power Epic Lux Solstice løpetights for dame er en utrolig komfortabel tights med en strømlinjeformet passform. Ekstra mye stretch gir en støttende passform og utvidet bevegelsesfrihet. Tightsen er en del an Nikes begrensede Solstice-pack, en serie produkter med fargerikt print.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.