Torshov Sport Løp
MENU

NYHETER


 • 1 000,-
  Nike

  Zoom Streak 6 Joggesko Unisex

  Nike Zoom Streak 6 Joggesko. En svært lett joggesko som er tilpasset intervalltrening, konkurranse og tempoøkter. Denne skoen er førstevalget for mange kjente maratonløpere og en fantastisk sko for alle slags gateløp.
 • 1 400,-
  New Balance

  Zante v3 Fresh Foam Joggesko Herre

  New Balance Zante v3 Fresh Foam er en lett joggesko for herre laget for raske økter og gateløp. Skoen har en nyutviklet overdel av konstruert lett, luftig mesh og svært god passform. At skoen sitter som støpt på foten, gjør også at man får fullt utbytte av den spenstige Fresh Foam-sålen, som også gir nok demping til å løpe de lengre distansene.
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost Joggesko Herre

  Adidas Ultra Boost Joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 700,-
  Nike

  Dry Knit Kortermet Løpetrøye Herre

  Nike Dry Kortermet Løpetrøye for herre har soner med ventilerende materiale med Dri-FIT teknologi, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel under løpeturen. En fantastisk trøye til trening!
 • 1 400,-
  Brooks Sport

  Mazama Joggesko Terreng Dame

  Brooks Mazama er en lett joggesko for dame, laget for å holde farten oppe i terrenget. Skoens luftige overdel gir foten beskyttelse mot kvist og kvast, samtidig som yttersålen gir supert feste på vått og krevende underlag. Dette er Brooks' aller letteste terrengsko, og passer til løping i teknisk krevende terreng og for deg som ønsker en minimalistisk sko som gir god kontakt med underlaget og en fantastisk løpsfølelse.
 • 1 500,-
  Brooks Sport

  Adrenaline GTS 17 Joggesko Herre

  Brooks Adrenaline GTS 17 joggesko for herre er en sko som tilbyr utsøkt komfort, støtdemping og stabilitet. Skoen er laget for mengdetrening og spesielt med tanke på løpere som overpronerer eller ønsker ekstra stabilitet. Den føles svært myk og komfortabel på foten, noe som kombinert med den myke, responsive mellomsålen gir en løpesko du trygt kan ta med deg på de lengste løpeturene.
 • 1 500,-
  Brooks Sport

  Adrenaline GTS 17 Joggesko Dame

  Brooks Adrenaline GTS 17 joggesko for dame er en sko som tilbyr utsøkt komfort, støtdemping og stabilitet. Skoen er laget for mengdetrening og spesielt med tanke på løpere som overpronerer eller ønsker ekstra stabilitet. Den føles svært myk og komfortabel på foten, noe som kombinert med den myke, responsive mellomsålen gir en løpesko du trygt kan ta med deg på de lengste løpeturene.
 • 1 600,-
  Brooks Sport

  Cascadia 12 GTX Joggesko Terreng Dame

  Brooks Cascadia 12 GTX er en joggesko laget for at du skal føle deg trygg og sikker når du løper i terrenget. Dette er en stabil sko med god støtdemping i mellomsålen og en yttersåle som gir utsøkt grep på krevende underlag. I mellomsålen finner vi også en beskyttende plate - "Ballistic Rock Shield" - som beskytter foten mot skarpe steiner og gjør skoen stabil. Dette er en sko med Gore-Tex membran, som gjør skoen vanntett og holder deg tørr på føttene.
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost Joggesko Herre

  Adidas Ultra Boost Joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 750,-
  Adidas

  Primeknit T-skjorte Ull Dame

  Adidas Primeknit løpetrøye for dame i 39 prosent ull er et svært behagelig plagg for løping. Plagget innbyr til en ideell lagdeling, og gir en intuitiv temperaturkontroll og god komfort. Plagget er designet for å redusere gnaging og forhindre lukt.
 • 500,-
  Nike

  Flex 3/4 Løpebukse Herre

  Nike Flex løpebukse for herre i 3/4-dels lengde. Laget i teknisk, hurtigtørkende materiale, som ved hjelp av Dri-FIT teknologi transporterer fuktightet og holder deg tørr og komfortabel. Dette er en løpebukse med en noe løsere passform enn ordinære løpetights, men som samtidig er svært komfortabel til løping.
 • 1 000,-
  Nike

  Shield Løpejakke Herre

  Nike Shield løpejakke for herre er laget av et lett vind- og vanntett materiale. Jakken er designet for løping, med smarte detaljer som lomme for mobiltelefon, ekstra ventilasjon og en passform som gir full bevegelsesfrihet.
 • 450,-
  Nike

  Power Tech Half Løpetights Herre

  Nike Power Tech knelang løpetights for herre er laget i teknisk, hurtigtørkende Nike Power-materiale. Dri-FIT teknologi transporterer fuktighet raskt og holder deg tørr og komfortabel. Svært behagelig løpetights med praktisk baklomme med glidelås.
 • 650,-
  Nike

  Aeroswift 4inch Løpeshorts Dame

  Nike Aeroswift 4inch løpeshorts for dame er en av markedets aller letteste og mest komfortable shortser. En behagelig og elastisk linning sørger for at shortsen holder seg på plass, samtidig som det svært lette mesh-materialet gjør plagget luftig og komfortabelt nok til både konkurranse og trening i varme forhold.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Nimbus 19 Joggesko Dame

  Asics Gel-Nimbus 19 joggesko for dame er joggeskoen for deg som ønsker mest mulig komfort og støtdemping. Mellomsålen består av synlig GEL-demping i hæl og forfot kombinert med tre forskjellige skummaterialer, som gir skoen uslåelig komfort og respons mot underlaget. Skoen er laget for løpere som har et nøytralt steg og er en ypperlig mengdetreningssko for deg som setter pris på god passform, komfort over lange distanser og en sko med god varighet. Sammenlignet med tidligere varianter av Nimbus anbefaler vi å gå opp en halv størrelse.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Nimbus 19 Joggesko Herre

  Asics Gel-Nimbus 19 joggesko for herre er joggeskoen for deg som ønsker mest mulig komfort og støtdemping. Mellomsålen består av synlig GEL-demping i hæl og forfot kombinert med tre forskjellige skummaterialer, som gir skoen uslåelig komfort og respons mot underlaget. Skoen er laget for løpere som har et nøytralt steg og er en ypperlig mengdetreningssko for deg som setter pris på god passform, komfort over lange distanser og en sko med god varighet. Sammenlignet med tidligere varianter av Nimbus anbefaler vi å gå opp en halv størrelse
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Kayano 24 Joggesko Herre

  Asics Gel-Kayano 24 joggesko for herre er for mange en kjent og kjær joggesko. Skoen har solid Gel-demping i både hæl og forfot, kombinert med lett og responsiv FlyteFoam støtdemping i mellomsålen. Årets utgave av Gel-Kayano har fått en oppdatert overdel, som byr på enda bedre passform og komfort enn tidligere utgaver. Dette er en joggesko laget for mengdetrening, som tilbyr svært god støtte og varig støtdemping. Skoen er laget for løpere med et nøytralt til overpronert steg, som ønsker ekstra støtte.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Kayano 24 Joggesko Dame

  Asics Gel-Kayano 24 joggesko for dame er for mange en kjent og kjær joggesko. Skoen har solid Gel-demping i både hæl og forfot, kombinert med lett og responsiv FlyteFoam støtdemping i mellomsålen. Årets utgave av Gel-Kayano har fått en oppdatert overdel, som byr på enda bedre passform og komfort enn tidligere utgaver. Dette er en joggesko laget for mengdetrening, som tilbyr svært god støtte og varig støtdemping. Skoen er laget for løpere med et nøytralt til overpronert steg, som ønsker ekstra støtte.
 • 1 300,-
  Nike

  Lunarglide 9 Joggesko Herre

  Nike Lunarglide 9 joggesko for herre er mykere og smidigere enn noensinne. Oppdatert Lunarlon-demping i mellomsålen gjør skoen mer responsiv og mykere enn tidligere utgaver av skoen, samtidig som laserperforeringen i sålene bidrar til ytterligere støtdemping. Lunarglide 9 er en joggesko for deg som søker en lett og komfortabel sko, som gir varig støtdemping over lang tid.
 • 700,-
  Nike

  Power Tech Seasonal Løpetights Herre

  Nike Power Tech Seasonal løpetights for herre med refleksdetaljer. Laget i teknisk Dri-FIT materiale, som gir støtte og holder deg tørr og komfortabel.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.