Favoritter

Laster inn favoritter

CCM FTW

CCM FTW er en revolusjon innen damehockeyen! Årevis med forskning har endelig resultert i en serie laget av damer, for damer. 


Serien inneholder følgende:


Kølle: FTW-kølla er basert på en Jetspeed-konstruksjon, og har et intermediate-skaft med flere flex-muligheter enn de klassiske 55 og 65. Det betyr at du får en kølle med riktig høyde, uten å måtte nøye deg med feil flex. 

Hansker: Damehender er annerledes enn herrehender. Derfor har FTW-hansker lengre fingre og mindre håndflate. Hanskene har all teknologien som andre toppmodeller, blant annet D3O for å maksimere luftgjennomstrømmingen. Tilbakemeldingene fra proffspillere har vært overveldende positive, og vi er helt sikre på at også du vil elske dem!

Skulderbeskyttelse: Skulderbeskyttelsen har et helt nytt system for tilpasning, og man kan selv velge volum til brystet, samt lengden. 

Albue: Albuebeskytterne har blitt kortet ned og fått en fasong som gjør at den sitter mye bedre i albuen. 360 graders tilpasning rundt hele underarmen. 

Leggskinn: Disse har blitt kortere og smalere, men med samme tettsittende profil som Jetspeed. 

Bukse: Disse har mer stretch og en helt annen passform, tilpasset bredere hofter uten å bli for lang eller posete. 

CCM JetSpeed FTW

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.