Favoritter

Laster inn favoritter

Slik benytter du Klikk & Hent hos Torshov Sport

Reserver og hent din nettordre i nærmeste Torshov Sport-butikk med Klikk & Hent.


Med vår Klikk & Hent-løsning kan du sitte hjemme og finne det du er på jakt etter i ro og mak. Når du har reservert dine nye fotballsko, løpesko eller fotballdrakt kan du komme til din valgte Torshov Sport-butikk og hente ordren. Raskt, praktisk og enkelt!


Vi klargjør din ordre og du vil motta en SMS når din ordre er klar til henting. Din ordre kan hentes innenfor butikkens åpningstider (se kontakinformasjon til våre butikker nederst i saken) og dersom du legger inn din bestilling etter butikkens åpningstid, er det klart for henting neste dag. Din ordre betales direkte i valgt Torshov Sport-butikk ved henting - enten via Vipps eller trådløs kortterminal.


Slik fungerer Klikk & Hent-løsningen

1. Finn dine ønskede produkter i nettbutikken og velg størrelse.

2. Trykk på den grønne Klikk & Hent-knappen på produktsiden

3.  Velg din ønskede Torshov Sport-butikk og trykk 'RESERVER'

4. Fyll inn din e-postadresse, telefonnummer og trykk på den blå 'RESERVER'-knappen.

5. Vips, så var det gjort! Du vil nå få en ordrebekreftelse på skjermen. Så fort din ordre er klargjort vil du motta en hentemelding på SMS. Ta med deg dette ordrenummeret til valgt Torshov Sport-butikk og hent din Klikk og Hent-ordre.


Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider til alle Torshov Sport-butikkene


Hent i butikk - betal på nett og hent i butikk

Det forhåndsbetalte Hent i butikk-alternativet kan også benyttes på samme måte som Klikk & Hent. Gjennomfør din nettbestilling og velg 'Utlevering i butikk - torshovsport.no' under 'Levering'. Dette er helt gratis. Din ordre blir deretter klargjort, og du vil motta en hentemelding så fort din ordre er fullført og er klar til henting i vår fotballbutikk på Torshov (Sandakerveien 35B, 0477 OSLO).

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.