Favoritter

Laster inn favoritter

Leveringstid | Fraktpriser | Leveringsmåte | Pakkesporing |

Leveringstid

Vi leverer i dag produkter fra nettbutikken til forbrukere som bor og har leveringsadresse i Norge. Nettbestillinger sendes normalt fra oss samme dag eller dagen etter at ordren har blitt registrert (på hverdager). Pakkene blir sendt med Bring eller helthjem som har normal leveringstid på 1-3 dager avhengig av hvilken postsone man tilhører.

Ved bestilling av personaliserte produkter som fotballdrakter med trykk og fotballsko med navn, nummer og/eller motiv, må det påberegnes 1-2 dager ekstra leveringstid. Vi tar samtidig forbehold om noe lengre leveringstid i høysesong, salgsperioder og/eller andre tilsvarende salgskampanjer som Black Friday/Black Week, julehandel, januarsalg og Norway Cup.  

Når kan jeg forvente å motta pakken min?

Finn ditt postnummer under og sjekk når du kan forvente å motta din ordre. Vi tar forbehold om små justeringer, samt de overnevnte forbeholdene. 

Postnummer: 0001 – 3967
Forventet leveringstid: 1 dag

Postnummer: 4001 – 5398
Forventet leveringstid: 1 – 2 dager

Postnummer: 5401 – 7994
Forventet leveringstid: 2 – 3 dager

Postnummer: 8003 – 9991
Forventet leveringstid: 3 – 5 dager

Spor din Bring-pakke her

Spor din helthjem-pakke her

Fraktpriser

FRI FRAKT på ordre over 1 300 kr*

Vi gir deg fri frakt på ordre over kr. 1 300,-.

* Gjelder ikke ved kjøp av spesialgods som hockeykøller, fotballmål eller andre større produkter med mål og vekt som krever særskilt tilrettelegging eller innpakning. Dette opplyses det om for aktuelt produkt. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Fast fraktpris på kun kr 79 på ordre under 1 300 kr

Med helthjem kan du nå få hele din Torshov Sport-ordre levert – uansett hvor du bor i landet – for kun kr 79. Og handler du for kr 1 300 eller mer, får du nettordren tilsendt helt fraktfritt. Det betyr i praksis at du nå kun betaler en fast fraktpris på kr 79 på ordre under kr 1 300 hos Torshov Sport.

Leveringsmåte

En Torshov Sport-pakke kan leveres på følgende måter:

1) Helthjem - Dørmatte/postkasse

Når du handler på nett med Helthjem som fraktalternativ leveres pakken hjem til deg med avisbud om natten. Du trenger derfor ikke personlig ta imot eller signere for pakken. Helthjem legger pakken trygt på dørmatten eller i postkassen, og sender deg en SMS når pakken er levert. Husk å merke postkassen og dørmatten din med fullt navn, slik at Helthjem enklere finner frem til deg. 

Utleveringen skjer på natt mandag til lørdag i hele Norge, og leveres til postkassen/dørmatten før kl 07:00 på 1-3 dager – avhengig av område. Pakkesporing er tilgjengelig, og leveringen i postkassen/på dørmatten kvitteres av budet og kunden varsles via SMS og/eller mail om at pakken er levert. Dette leveringsalternativet dekker ca. 87 % av Norge, og 55% av befolkningen får bestillingen på dørmatten eller i postkassen kort tid etter at bestillingen er sendt. Resterende geografi løses gjennom hent i butikk i en av ca. 1520 nærbutikker.

PS! Enkelte Helthjem-pakker kan bli levert til ditt nærmeste hentested - selv om du har valgt levering på dørmatte/postkasse. Dette skyldes som regel sikkerhetsmessige årsaker og/eller at pakken din kan være for stor.

2) Helthjem - Utlevering i butikk

Dersom du har bestilt spesialgods, større pakker eller har bostedsadresse utenfor de spesifiserte leveringssonene til helthjem vil utlevering skje til nærmeste utleveringssted. Vær også klar over at dette kan ta noe lengre tid. Produktet har selvfølgelig sporing underveis og mottaker varsles via SMS og mail når pakken ankommer nærmeste utleveringssted, etter 1 uke og før retur. Hent i butikk har 100% dekning i Norge.

Usikker på hvor ditt nærmeste hentested er? Fyll inn ditt postnummer og se aktuelle utleveringssteder for deg her

Har du flere spørsmål angående leveringer fra Helhjem? Sjekk ut deres FAQ - Ofte stilte spørsmål her

4) Bring - Pakke til hentested (Klimanøytral Servicepakke)

Mottaker henter selv på ønsket utleveringssted (nærbutikk, pakkeboks, postkontor).

5) Hent i butikk (Butikken Oslo)

Bor du i Oslo, eller har mulighet til å hente pakken selv? Da kan du bestille hjemmefra og hente din ordre i våre hovedbutikker på Torshov i Oslo. Se kontaktinformasjon om våre Torshov Sport-butikker her

6) Klikk og Hent

Reserver dine produkter i ro og mak hjemme, og få beskjed når din ordre er klargjort. Hent og betal i din foretrukne Torshov Sport-butikk. Les hvordan du gjennomfører en Klikk og Hent-bestilling i nettbutikken her

PS! Enkelte nettordre og produkter bestilt fra torshovsport.no/brann kan for øyeblikket ikke leveres med Helthjem. Disse vil bli sendt med Klimanøytral Servicepakke fra Posten/Bring, og du vil motta en hentemelding på SMS/e-post når din pakke er klar for henting på ditt lokale postkontor/post i butikk.

Pakkesporing

Når varene er sendt vil du motta en bekreftelse pr e-post med sporingsnummer. Med dette sporingsnummeret kan du søke opp pakken på helthjem sine nettsider eller hos Bring sine nettsider. Her får du også info om når og hvor pakken har vært, hvor den befinner seg for øyeblikket og når pakken har forventet leveringsdato. Sporingsnummeret kan du også finne på "Min Side" når varene er sendt fra oss.

Spor din helthjem-pakke her

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer