Favoritter

Laster inn favoritter

TOPP 5: De beste julegavetipsene til fotballelskere

Dette er julegavene fotballspillere og fotballsupportere - i alle aldre - vil elske!


Julen nærmer seg med stormskritt, og det mye som skal gjøres i den hektiske førjulstiden. Og julegavene er intet unntak. Derfor er vårt beste tips; vær tidlig ute med julegavene. På den ene siden unngår du at aktuelle julegaver kan bli utsolgt, og i tillegg får du julegavene på plass i god tid. Men for å gjøre det litt mer konkret har vi satt sammen en topp 5-liste av julegavetips som garantert vil falle i smak hos både fotballspillere og fotballsupportere. 


Og her er våre fem aller beste julegavetips til den sære fotballspilleren eller den fotballgale supporteren - i rangert rekkefølge: 

5) Superclub

Legg bort mobiltelefonene i jula og finn fram Superclub for familie og venner!


Har du vokst opp med simulator-spillet Football Manager? Eller kanskje spilt utallige timer med EA Sports FC Ultimate Team? Da vil du elske det norske brettspillet Superclub!


Superclub er langt på vei det ultimate fotballspillet for fotballelskere, og er et brettspill som kombinerer taktikk på kampdager med store og små beslutninger for å gi deg fotball i det store bildet. Her snakker vi alt fra lagutvalg, stadion-utvidelser og spillerkjøp, til speiding og spillerutvikling.


De siste årene har folkene bak Superclub dessuten inngått samarbeidsavtaler med flere storklubber og ligaer i Europa, noe som betyr at du kan supplere brettspillet med spillerkort fra blant annet Manchester City, Liverpool, Arsenal, Barcelona og PSG!


Kjøp det norske brettspillet Superclub her >

Superclub-produkter

4) FUSSBALLLIEBE - den offisielle matchballen for EM 2024

14. juni 2024 sparkes EM 2024 i gang i Tyskland (dessverre uten norsk deltakelse), men det blir garantert sommerens største fotballfest!


Matchballen som skal benyttes i alle kampene har blitt lansert i god tid før mesterskapet, og den har fått navnet FUSSBALLLIEBE som betyr ‘Fotballkjærlighet’ på norsk. Dette er en topp matchball fra adidas som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. I tillegg kommer matchballen med flotte illustrasjoner av alle mesterskapets 10 stadioner. En perfekt julegave til den fotballivrige!


PS! FUSSBALLLIEBE er også tilgjengelig i flere ulike prispunkter - deriblant League-utgaven som kommer i en praktisk gaveeske for julen.


Kjøp adidas FUSSBALLLIEBE EM 2024 Fotballer her >


3) Supportereffekter

Her snakker vi et sikkert juletegn! 


Førjulstiden har blitt nærmest synonymt supportereffekter hos oss, og her tipper vi du vil finne julegaver som passer til både store og små! Velg mellom blant annet skjerf, luer, sengesett, krus, flasker, pledd, bøker, kortstokker, gatestilt og kalendere fra en rekke lag.


Se hele utvalget av supportereffekter her >


2) Treningstøy for vinteren

Spør du oss er de beste julegavene de som faktisk blir brukt, og i så måte slår treningstøy for vinteren neppe feil. 


Vi har flere kalde fotballmåneder foran oss etter jul, og når gradestokken viser flere minusgrader er det derfor viktig å kle seg godt - fra topp til tå. Velg mellom «winter essentials» som baselayers, hansker, luer, hals, jakker og bukser - alle som holder deg varm på de kalde fotballdagene utendørs. Et trygt og godt valg for alle aktive fotballspillere!


Se hele utvalget av treningstøy for vinteren her >


1) Fotballdrakter

Og førsteplassen går til... Fotballdrakter!


Ja, fotballdrakter er rett og slett en bestselger til alle fotballinteresserte, og det er de fra de lanseres før sesongstart og helt fram til jul. Fordelen med fotballdrakter er at de brukes av personer i alle aldre - både til trening og fritid. Bare sørg for at mottakeren i så fall får drakten til sitt favorittlag. Og ikke glem at de aller fleste av fotballdraktene kan personaliseres med valgfritt navn og nummer.  


Vi tipper det blir mange fotballdrakter liggende under juletreet i år. Fotballdrakter er årets beste julegavetips fra oss!


Se de nyeste fotballdraktene for 2023/24-sesongen her >


    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.