Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IN9382

Adidas FUSSBALLLIEBE Pro Official Matchball EM 2024 Fotball Winter

kr 1649
FUSSBALLLIEBE Pro er den offisielle matchballen for fotball-EM 2024 - designet for bruk i vintermåne...

Farge

Adidas FUSSBALLLIEBE Pro Official Matchball EM 2024 Fotball Winter
Adidas FUSSBALLLIEBE Pro Offisiell Matchball EM 2024 Fotball
Størrelsesguide
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
FUSSBALLLIEBE Pro er den offisielle matchballen for fotball-EM 2024 - designet for bruk i vintermånedene før mesterskapets start sommeren 2024.
FUSSBALLIEBE er navnet på den offisielle matchballen for UEFA EURO 2024. Designet for bruk i vintermånedene før mesterskapets start sommeren 2024. Ballens grafikk viser alle de 10 vertsbystadionene over hele Tyskland. Topp matchball fra adidas som er termisk limt sammen, noe som sikrer en sømløs overflate for en mer forutsigbar ballbane, bedre touch og lavere vannopptak. Innovativ pregestruktur designet for presisjon og nøyaktighet Ballen har gjennomgått alle FIFAs tester knyttet til rundhet, vekt, sprett, svev og vannopptak, og har derfor den høyeste FIFA-ratingen en matchball kan få. FIFA Quality Pro-sertifisert. Trykket UEFA EURO 24-logo. Overflate: 100% polyuretan. Butylblære. Størrelse: 5

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.