Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SC23UK

Superclub – Football Manager Brettspill

kr 699
Bygg opp troppen og administrer klubben din. Hovedspillet fra Superclub kombinerer taktikk på kampda...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bygg opp troppen og administrer klubben din. Hovedspillet fra Superclub kombinerer taktikk på kampdager med store beslutninger for å gi deg fotball i det store bildet. Lagutvalg, stadionutvidelser, ansettelser, speiding, spillerutvikling – ferdigheter og flaks – alt er her! Bygg et fotball-imperium stein for stein over flere sesonger, alt på en svært begivenhetsrik spillkveld. Superclub er den komplette opplevelsen av å lede en fotballklubb i direkte konkurranse med de du elsker... å slå.
Spill for 2-4 spillere Sett opp taktikker og strategier Spillerkjøp og salg på Deadline Day Speiding og opptrening av talenter Fyll på andre med andre spillpakker for å utforske Superclub sitt store omfang. Både spillere og Manager-sett fra din favorittklubb Manager-sett som kan kjøpes ved siden av: Liverpool FC, Chelsea, FC Barcelona, Arsenal og Manchester City. Player Cards som kan kjøpes ved siden av: Benfica, FC Porto, Chelsea, PSG, Liverpool FC, Bayern Munchen, FC Barcelona, Arsenal, AC Milan og Manchester City. Alder: 12+ Språk: Engelsk

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.