Torshov Sport Løp
MENU

Anmeldelser

Her finner du våre siste anmeldelser av løpeprodukter.

ANMELDELSE: Nike Air Zoom Tempo NEXT% Flyknit

Les anmeldelsen til maratonløper Andreas Grøgaard her.

ANMELDELSE: Nike Zoom Fly 3

ANMELDELSE: On Cloudflow

ANMELDELSE: Brooks Ravenna 10

ANMELDELSE: Brooks Ghost 11

ANMELDELSE: Adidas Ultraboost 19

Anmeldelse: Asics Kayano 25 | En fastere og smidigere pronasjonssko

Asics Kayano-seriens 25. utgave er tryggheten selv. Kayano-serien er Asics’ toppmodell og er anerkjent for sin svært gode dempingsevne. Skoen har også solid støtte for overpronasjon – noe som både er skadeforebyggende og energieffektivt.

Anmeldelse: Nike Air Zoom Pegasus 35 | En fornyelse av ekteskapet mellom fart og komfort!

Nike Air Zoom Pegasus 35 er en bevisstgjøring på suksessen og en vitamininnsprøytning for videre ekteskap mellom fart og komfort. 

Anmeldelse: adidas Solar Boost | En solstråle av en sko

Adidas Solar Boost lever opp til sitt kallenavn og er en strålende nyhet for løpere og sneaker-entusiaster.

Anmeldelse: Adidas Adizero Sub2 | Den ubestridte eneren

Hadde Adidas Adizero Sub2 vært en fotballsko, ville det ikke vært farlig å slå feilpasninger. Du kunne løpt opp alle!

Anmeldelse: Nike Epic React Flyknit

The hype is real: Nike Epic React Flyknit er så lett, responsiv og sexy som løpeskoentusiastene drømte om!

Anmeldelse: Nike Air Zoom Terra Kiger 4 | Spikerfeste og supergli’

Anmeldelse: Nike Air Zoom Terra Kiger 4. Les Andreas Grøgaards anmeldelse av terrengskoen. | Torshovsport.no/lop | Fri frakt over 1300,-

Anmeldelse: Nike Air Zoom Structure 21 - vurdert av Andreas Grøgaard

Nike Air Zoom Structure 21 er skoen for deg som har behov for en stabil og skadeforebyggende sko, men som ikke ønsker at det skal gå på bekostning av løpsfølelse, fart og vekt.

Brooks Launch 4

Brooks Launch 4 er i følge vår anmelder Andreas Grøgaard lett og fleksibel løpesko som hjelper deg å videreføre all energien du legger ned i hvert steg til det neste

Nike Zoom Fly | En formel 1-utgave for hele familien

Nike Zoom Fly setter en ny standard for hva man kan forvente seg av en løpesko. Endelig kan en sikker og familievennlig løpesko stille på lik linje med de raskeste formel 1-utgavene.

Asics DynaFlyte | En lett løpesko som gir flyt i mengdetreningen!

Asics Dynaflyte er en fantastisk lettvektssko innenfor mengdetreningssegmentet. Skoen løser «det evige dilemmaet» om lav vekt versus solid demping.

Nike Air Zoom Pegasus 34 | Et ekteskap mellom fart og komfort!

Nike Air Zoom Pegasus 34 er skoen for deg som ønsker en responsiv og rask mengdetreningssko som ivaretar komforten gjennom lengre økter.

Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 | Gjenfødelse av natural running-trenden?

Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 er komfortskoen som gir optimal fornemmelse av underlaget. Dette er skoen for deg som ønsker en mer skånsom og støtdempende løpsopplevelse av natural running.

Nike Flyknit Streak

Flyknit Streak sprenger alle fartsgrenser. Skoen gir ikke bare en fantastisk løpsfølelse underveis i økta, men vil også øke lysten for neste økt.

New Balance Fresh Foam 1080v7 | En skikkelig komfortsko

Den nye Fresh Foam 1080v7 er en fantastisk behagelig mengdetreningssko. Med overlegen demping og passform er skoen en klassisk komfortsko.

Nike Air Zoom Vomero 12

Den nye Air Zoom Vomero 12 er en svært etterlengtet og kjærkommen blomst i buketten av mengdetreningssko. På en unik måte tilfredsstiller skoen både behovet for svært god demping og fantastisk løpsfølelse.

Test: Nike Free Rn Distance Joggesko

IK Tjalve-løper Juni Osnes Lund (21) har den siste tiden testet Nikes nyeste modell i "Natural Running"-segmentet, Nike Free Rn Distance. Dette er den første Free-modellen som er laget for lengre distanser og med myk Lunarlon-demping i mellomsålen. Her er hennes anmeldelse av nyvinningen!

Test: Adidas Adizero XT Boost Terrengsko

Adidas Adizero XT Boost er en videreføring av terrengskoen XT fra Adidas, men nå med Boost i sålen og sokk opp til ankelen. Jeg har testet modellen på noen av mine økter den siste måneden. Løper du en del i skogen på sti, men må transportere deg noen kilometer på asfalt og grus før du kommer deg på mykt underlag, bør du absolutt teste ut Adizero XT Boost. Her får du en terrengsko med god demping og behagelig passform som ikke gnager noen steder.

Test: Nike Pegasus 32 Løpesko

Jeg har løpt med Nike Pegasus 32 joggesko i sommer. Hovedsakelig på rolige turer på over en time, både på asfalt og sti. Etter min mening er dette en sikker sko med klassisk passform og godt grep, som du kan stole på mil etter mil!

Test: Nike Lunarglide 6 Joggesko

Leter du etter en mengdetreningssko med mye støtte, god løpsfølelse og lav vekt? Da bør du sjekke ut Nike Lunarglide 6. Her får man en trygg og stabil sko uten at det går på bekostning av løpsfølelsen, og du kan faktisk bruke den på raskere kvalitetsøkter. Jeg har testet denne modellen på mine økter de seks siste ukene. 

Test: MEElectronics Sport-Fi M6P Ørepropper

Løping involverer mye bevegelse, og derfor er det viktig med headset som sitter godt under hele økta. Jeg har hatt mange kjipe opplevelser med ørepropper som detter ut underveis på løpeturen. Dette er ikke tilfellet med MEElectronics Sport-Fi M6P-ørepropper som jeg nettopp har testet.

Test: Adidas Ultra Boost Joggesko

Adidas Ultra Boost er vårens store løpeskonyhet fra Adidas. Jeg har testet modellen på mine økter den siste måneden. Her får du en sko med fantastisk demping og behagelig passform som ikke gnager noen steder.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.