Favoritter

Laster inn favoritter

Ny hockeyspiller? Dette er det du trenger.

Vi vet at det er mye ĂĽ sette seg inn i nĂĽr man er ny innen ishockey. Heldigvis trenger det ikke ĂĽ gjøre altfor komplisert. Derfor har vi nĂĽ samlet alt du trenger pĂĽ ett sted, samt valgt modeller som ikke nødvendigvis tømmer lommeboken. 


Først av alt: som ny hockeyspiller er det utelukkende to ting man bør sørge for at er pĂĽ plass - gode skøyter og en hjelm som beskytter. Denne skal ogsĂĽ ha gitter helt frem til det ĂĽret man fyller 18. Dernest bør man finne en hockeykølle som passer. En enkel tommelfingelregel er at man spiller left nĂĽr man er høyrehendt og right nĂĽr man er venstrehendt. Les mer om valg av riktig kølle her: 


Resten av hockeybagen bør fylles opp av øvrig beskyttelsesutstyr. Da trenger man leggskinn, susp, hockeybukse, skulderbeskyttelse, halsbeskytter og albuebeskyttere. Her bør passform prioriteres fremfor pris og kvalitet. Er utstyret for stort risikerer man at det ikke beskytter de omrüdene det er meningen at det skal beskytte. I tillegg vil man miste mobilitet.


I tillegg til utstyret vi nĂĽ har ramset opp finnes det utallige tilleggsvarer som kan vĂŚre kjekke ĂĽ ha - men som ikke er pĂĽkrevd for ĂĽ begynne med ishockey. Hva man behøver og ikke behøver av dette finner man ut etter hvert. 


Og husk: det viktigste er ikke ĂĽ ha det beste utstyret - men det som passer. Sitter utstyret godt er ishockey en lek. 


Lykke til

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vürt nyhetsbrev. Vil du vÌre først ute?

Torshov Sport har over 80 ürs historie, og er landets rüeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker pü Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus pü fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.