Torshov Sport Hockey
MENU

Guider

Her finner du vårt utvalg av hockeyrelaterte guider.

Guide: Bauer Performance Fit System

I 2020 introduserer Bauer det nye revolusjonerende Performance Fit System. Les hvordan det nye systemet funker her.

Guide: Velg riktige hockeyskøyter

Det sies at en god ishockeyspiller er god uansett hvilke skoyter han bruker. Men å undervurdere verdien av en god skøyte vil være en stor feiltagelse. Ishockeyskøyter har blitt vitenskap og forskjellene på merker og modeller blir bare større og større. Derfor har vi laget en guide som kan hjelpe deg til å velge den skøyta som passer deg best.

Guide: Dette bør du vite om rulleskøyter

I motsetning til hva mange tror er det ikke bare det estetiske som skiller rulleskøyter fra hverandre. Rulleskøyter er i likhet med vanlige hockeyskøyter utviklet til forskjellige formål og bruksområder, og det er derfor mange faktorer som bør overveies når man skal investere i et par. Denne guiden er mente å gjøre rede for de viktigste av disse.

Hockeyguide: Alt du trenger å vite om radiesliping

God skøyteslip er blant de viktigste for en hockeyspiller i dag. Det kan være forskjellen mellom seier og tap. Les hvordan vi sliper dine skøyter.

Guide: Slik velger du riktig Superfeet-såle

Prestasjon og teknologiske nyvinninger er noe som har gått hånd i hånd i nyere tid, og i denne sammenhengen er heller ikke hockey noe unntak. For å kunne yte maksimalt på isen er det blitt en forutsetning at utstyret man benytter seg av jobber med og ikke mot en, og det er her Superfeet sålene kommer inn i bildet.

Guide: Slik skal albuebeskyttelsen sitte

Enten du har spilt ishockey i 30 år eller akkurat har starta så kommer du med 100 prosent sannsynlighet til å falle på isen. Derfor er albuebeskyttelse en helt essensiell del av utstyret til en ishockeyspiller. I tillegg til å beskytte albuene dine beskytter albuebeskytteren også øvre underarm og lavre biceps/triceps.

Guide: Slik skal hockeyleggskinn sitte

Hockeyleggskinn brukes for å beskytte leggene og knærne dine mot slag fra hockeykøller og pucker som konstant flyr rundt beina dine når du spiller. Det er derfor viktig at leggskinna passer beinet ditt og beskytter godt.

Guide: Hockeybukse

Hockeybukser er en viktig del av hockeyspillerens utstyr. Hockeybuksa er ikke prestasjonsfremmende og er rett og slett en del av utstyret av sikkerhetsårsaker. Buksene er derfor utstyrt med beskyttelse for hoftene, lårene, ryggraden, nyrene og halebeinet. For å oppnå best mulig beskyttele bør enden av buksa hvile på toppen av leggskinnene, mens toppen av buksa bør dekke ryggen din opp mot det punktet hvor vesten din starter.

Guide: Dette bør du vite om hockeyhjelmer

Ishockey er en kontaktsport uansett hvilket nivå du spiller på. Å unngå blåmerker, fall og småskader er så å si umulig uansett hvor godt du beskytter deg, men det er likevel helt essensielt å ha en hockeyhjelm som beskytter hodet ditt godt. Hockey har vokst til å bli en av de lagidrettene med størst og hockeyspillerne blir større og sterkere. Dette betyr at det er lettere å pådra seg hjernerystelse og andre hoderelaterte skader. Spesielt om du ikke har riktig hjelm.

Hockeyguide: Skulderbeskyttelse

Skulderbeskyttelse er laget for å beskytte skuldrene, ribbeina, øvre biceps/triceps og kragebeina. Skulderbeskyttelse er spesielt viktig dersom du spiller ishockey på et nivå som innebærer mye taklinger fordi du både skal gi og ta i mot med skulderen. Skulderbeskyttelsen skal også beskytte overarmen og overkroppen din mot pucker, køller, vant og isen.

Hockeyguide: Hockeyhansker

Hockeyhansker er laget for å beskytte hendene dine fra kølleslag, pucker, skøyter og alt annet de kan bli utsatt for i løpet av en hockeykamp. Det er først og fremst for beskyttelsen man bruker hockeyhansker, men ikke noe er verre enn et par hansker som jobber i mot deg når du skal prestere. Derfor er det viktig at hanskene ikke er for store eller for små slik at det gå utover mobiliteten i håndleddet og fingrene noe som igjen vil gjøre at du vil slite med puckkontrollen, skuddene og pasningene dine.

Hockeyguide: Hockeykøller

Hockeyspillere har som regel en ganske klar idé om hvilken hockeykølle de kan spille med og hvilke køller de rett og slett ikke kan bruke. Valget blir som regel tatt på bakgrunn av ”følelsen” spilleren får med kølla. Når man snakker om ”følelsen” snakker man først og fremst om hvor god kontakt man får med pucken. Denne kontakten innebærer puckkontroll, skudd, pasninger, rekkevidde og såkalt poke-checking. Etter hvert som spilleren utvikler disse ferdighetene blir kravene til kølla større og mer presise. For at de skal få det beste ut av seg selv og spillet sitt er det derfor viktig å ta seg tid til å velge den riktige kølla.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.