Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SPFTW24SR

Ccm JetSpeed FTW Dame Skulderbeskyttelse Hockey

kr 2000
Ccm JetSpeed FTW senior skulderbeskyttelse er eksklusivt designet for kvinnelige hockeyspillere. FTW...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm JetSpeed FTW senior skulderbeskyttelse er eksklusivt designet for kvinnelige hockeyspillere. FTW-serien er designet av damer, for damer. Dette høyytelsesutstyret kombinerer skreddersydd komfort og bevegelsesfrihet med profesjonell beskyttelse.
FTW-serien er designet av damer, for damer. FTW er et stort prosjekt fra CCM som tok flere år med forskning, utviklet av damer og for damer. Spesialdesignet for en kvinnelig kropp og kvinnelige behov. Den innovative ADPTFIT 3D brystbeskytteren tilpasser seg kroppen din for optimal beskyttelse og komfort, mens det leddede og flytende HD-skummet på brystbenet gir ekstra sikkerhet mot kraftige taklinger. Skulderputene med lav profil er forsterket med D3O®-teknologi, som gir en uovertruffen kombinasjon av lav vekt og støtdemping. Pust, beveg deg fritt og spill med selvtillit i CCM JetSpeed FTW skulderbeskyttelse. Dette er en game changer innen damehockey!

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.