Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: EPFTW24SR

Ccm JetSpeed FTW Dame Albuebeskyttelse Hockey

kr 1300
Ccm JetSpeed FTW senior albuebeskyttelse er eksklusivt designet for kvinnelige hockeyspillere. FTW-s...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm JetSpeed FTW senior albuebeskyttelse er eksklusivt designet for kvinnelige hockeyspillere. FTW-serien er designet av damer, for damer. Disse pro-level albuebeskytterne kombinerer en hybrid 3-delt design med anatomisk passform for å sikre maksimal komfort og fleksibilitet på isen.
FTW-serien er designet av damer, for damer. FTW er et stort prosjekt fra CCM som tok flere år med forskning, utviklet av damer og for damer. Spesialdesignet for en kvinnelig kropp og kvinnelige behov. Det lavprofilerte HD-underarmrommet er eksponert for å gi bedre beskyttelse uten at det går på bekostning av mobiliteten. JDP forsterket med EVA-skum og integrert D3O®-teknologi, noe som gir en uslåelig kombinasjon av lettvektskomfort og overlegen støtdemping. Dette er en game changer innen damehockey!

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.