Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SGFTW24SR

Ccm JetSpeed FTW Dame Hockey Leggskinn

kr 2000
Ccm JetSpeed FTW senior leggskinn er eksklusivt designet for kvinnelige hockeyspillere. FTW-serien e...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm JetSpeed FTW senior leggskinn er eksklusivt designet for kvinnelige hockeyspillere. FTW-serien er designet av damer, for damer. Disse pro-level leggbeskyttere kombinerer avansert teknologi og tilpasset passform for å gi optimal beskyttelse og bevegelsesfrihet.
FTW-serien er designet av damer, for damer. FTW er et stort prosjekt fra CCM som tok flere år med forskning, utviklet av damer og for damer. Spesialdesignet for en kvinnelig kropp og kvinnelige behov. Med en anatomisk JDP-knebeskyttelse forsterket med D3O® Zero-materiale som absorberer støt og beskytter mot slag. Den avsmalnende designen og ventilerte PE-støpte skinner med stroppfester sikrer at beskyttelsene er sikkert på plass og luftstrømmen maksimeres. Dette er en game changer innen damehockey!

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.