Favoritter

Laster inn favoritter

Manchester City Treble Trophy Tour 2023 til Norge og Meet Ullevaal

Søndag 29. oktober fra kl. 10:00 - 19:00 kommer Manchester City Treble Trophy Tour til Meet Ullevaal - og Torshov Sport er igjen med på laget sammen med PUMA! Finn ut hvordan Manchester City Treble Trophy Tour 2023 blir her. 


MERK! Treble Trophy Tour 2023 på Meet Ullevaal er et lukket arrangement med påmelding via Manchester Citys offisielle kanaler. Torshov Sport skal likevel tildele 25 plasser til visningen av storkampen Manchester United - Manchester City kl. 16:30. Les mer og meld deg på under. 


Manchester City hadde en historisk 2022/23-sesong, og Pep Guardiolas menn kunne etter sesongslutt smykke seg som «The Treble»-vinnere etter å ha gått helt til topps i både Premier League, UEFA Champions League og FA-cupen, samt UEFA Super Cup. Det har ingen gjort i England siden erkerival Manchester United gjorde det samme i 1998/99-sesongen. 


Nå tar Manchester City med seg alle troféene de vant for 2022/23-sesongen til utvalgte land og byer som en del av Manchester Citys Treble Trophy Tour 2023. Som i fjor er Norge igjen en del av den eksklusive turnéen, og denne gangen er første del av norgesturen lagt til Erling Haalands hjemsted Bryne før de vender snuten til konferansesenteret Meet Ullevaal på Ullevaal stadion i Oslo søndag 29. oktober. 


PS! Manchester Citys trenere vil også være på plass i Oslo denne søndagen og kjøre treningsøkter for de yngste. Legg også merke til at den første timen fra 10:00 - 11:00 er reservert for offisielle medlemmer av Manchester Citys supporterklubb. 


Les mer om Manchester City Treble Trophy Tour 2023 i Norge her >

1 / 5
Manchester City Global Trophy Tour 2022
Manchester City Global Trophy Tour 2022
Manchester City Global Trophy Tour 2022
Manchester City Global Trophy Tour 2022
Manchester City Global Trophy Tour 2022

Ta bilder med de tre troféene, Nedum Onuoha og Moonchester

Sammen med de tre troféene kommer også tidligere Manchester City-spiller og nå ambassadør, Nedum Onuoha. Engelskmannen spilte i Manchester City i perioden 2004-2012, og noterte seg for 116 kamper for de lyseblå. I tillegg til å være City-ambassadør er 36-åringen også kjent som pundit for ESPN. 


Under arrangementet blir det mulighet til å ta bilder med Nedum Onuoha, maskoten Moonchester og selvfølgelig Manchester Citys troféer fra 2022/23-sesongen. Troféne er på plass fra 10:00 og vil være der fram til kl. 19:00. 


Kjøp av City-drakter og supporterutstyr

Torshov Sport vil - i samarbeid med PUMA - være tilstede under arrangementet og ha en pop-up-stand med salg av Manchester City-drakter. Her kan du også få muligheten til å få Haaland-trykk eller din favorittspiller fra Manchester City på ryggen. Og kanskje vil du til og med ha den signert av Nedum Onuoha?


Kjøp Manchester City fotballdrakter og supporterutstyr her >

Se storkampen Manchester United - Manchester City

Denne søndagen er det - passende nok - duket for storkamp mellom byrivalene Manchester United og Manchester City på Old Trafford. Byderbyet vises selvfølgelig på Meet Ullevaal med kampstart 16:30, og her har Torshov Sport fått muligheten til å tildele 25 plasser til City-supportere


Ønsker du å se Manchester United - Manchester City på Meet Ullevaal sammen med en venn? Fyll ut skjemaet under!


MERK! Kun 25 plasser er tilgjengelig, og vi kontakter de som får tildelt plass til visningen av kampen fredag 27. oktober

Velkommen til Manchester City Treble Trophy Tour 2023 på Meet Ullevaal

Dato: søndag 29. oktober

Tidspunkt: 11:00 - 19:00

Sted: Meet Ullevaal

Adresse: Sognsveien 77C, 0855 Oslo

Her finner du Meet Ullevaal

Meet Ullevaal er lokalisert i Sognsveien 77C på Ullevaal stadion Oslo.

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.