Favoritter

Laster inn favoritter

Manchester City

Manchester City

Sorter etter :

Filter :

Manchester City fotballdrakter og supporterutstyr

Kjøp Manchester City Fotballdrakter og Supporterutstyr hos Torshov Sport Fotball!! Her finner du et bredt utvalg av produkter, inkludert Manchester City FC-drakter, gensere, t-skjorter, caps, skjerf, jakker, bager og mye annet. Alt du trenger for å vise din støtte til en av de mest spennende klubbene i engelsk fotball.

Personaliser draktene med offisielt trykk til både voksen og barn. Husk at du kan personalisere den nye Manchester City-drakten med din favorittspiller, ditt eget navn eller noen som betyr ekstra mye for deg. Og ikke glem at du kan gjøre drakten komplett med offisielt Premier League-merke på armen - akkurat som Premier League-spillerne benytter i kamper!.

 

Manchester City FC er kjent for sin angrepsfotball og har vunnet en rekke trofeer de siste årene, inkludert Premier League-titler, Champions League, FA Cup og Carabao Cup. Klubben har i tillegg hatt noen av de mest talentfulle spillerne i fotballhistorien, som Kevin De Bruyne, David Silva, Sergio Agüero og Vincent Kompany, samt vår egen Erling Braut Haaland.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.