Favoritter

Laster inn favoritter

Manchester City Global Trophy Tour 2022 kommer til Torshov Sport

Fredag 30. september fra kl. 18:00 - 20:00 kommer det offisielle Premier League-troféet til Norge og Torshov Sport! Finn ut hvordan Manchester City Global Trophy Tour 2022 blir her. 


Manchester City vant Premier League 2021/22 på høydramatisk vis i mai 2022. Pep Guardiolas menn lå under 0-2 hjemme for Aston Villa, men i løpet av fem magiske minutter fra det 76. til det 81. spilleminutt snudde de lyseblå kampen og kunne smykke seg som Premier League-mestere for 2021/22-sesongen. 


Nå kommer det offisielle Premier League-troféet Manchester City vant for 2021/22-sesongen til Norge og Torshov Sport. Besøket er en del av Manchester Citys Global Trophy Tour 2022, som besøker utvalgte land og byer over hele verden. Norge er det eneste stedet i hele Nord-Europa som får besøk - og turen går til oss i Torshov Sport! 


Delta på vårt Facebook-arrangement her >


Finn ut mer om Manchester City Global Trophy Tour 2022 i videovinduet under

Ta bilder med Premier League-troféet og Paul Dickov

Sammen med troféet kommer også tidligere Manchester City-spiller og nå ambassadør, Paul Dickov. Skotten spilte i Manchester City i to perioder. Først mellom 1996 - 2002, og deretter fra 2006 - 2007. Totalt spilte skotten 131 kamper for de lyseblå og scoret totalt 41 mål. Hans utligningsmål mot Gillingham i 1999, som sikret Manchester City opprykk til det vi i dag kjenner som Championship, ble i 2005 kåret til de viktigste målet i klubbens historie i en poll i regi av Manchester City.


Under arrangementet blir det mulighet til å ta bilder med Paul Dickov og Manchester Citys offisielle Premier League-trofé fra 2021/22-sesongen. Troféet er på plass fra 18:00 og vil være der fram til kl. 20:00, så benytt muligheten denne fredagen til å komme tett på det ærverdige PL-troféet. 


1 / 6
Manchester City Global Trophy Tour 2022
Manchester City Global Trophy Tour 2022
Paul Dickov
Manchester City Global Trophy Tour 2022
Manchester City Global Trophy Tour 2022

Vinn signert Haaland-drakt

Er du en stor Haaland-fan? Da kan vi glede deg med at vi har fått tak i signert Haaland-drakt som du kan vinne under arrangementet! Det vil bli foretatt en tilfeldig trekning blant alle tilstede, og for å være med i trekningen forutsettes det at du oppgir fullt navn, mobilnummer og e-post. Og hvem vet? Kanskje blir det også andre signerte City-produkter du kan vinne?

Vinn fotballsko: PUMA Ultra Ultimate

Denne fredagen får du også mulighet til å teste - og vinne - nye PUMA Ultra Ultimate fra Fastest Pack! 


Vi setter i gang en morsom hurtighetstest med BlazePod i vår aktivitetssone, hvor store og små samtidig kan prøve den nye speedsko-modellen fra PUMA. Vi trekker ut to vinnere som får hvert sitt par av fotballskoene PUMA ULTRA Ultimate Fastest Pack.  

Kjøp av City-drakter og supporterutstyr

Har du savnet hjemmedrakten til City? Den populære hjemmedrakten til Manchester City blir endelig tilgjengelig i størrelser til både voksen og barn under eventet. Det betyr at du igjen kan kjøpe hjemmedrakten med Haaland-trykk eller din favorittspiller fra Manchester City. Og kanskje vil du til og med ha den signert av Paul Dickov? 


Kjøp Manchester City fotballdrakter og supporterutstyr her >

Velkommen til Manchester City Global Trophy Tour 2022 hos Torshov Sport

Dato: fredag 30. september

Tidspunkt: 18:00 - 20:00

Sted: Torshov Sport Fotball

Adresse: Sandakerveien 35B, 0477 Oslo


Delta på vårt Facebook-arrangement her >


Les mer om arrangementet i Norge her >

Her finner du oss

Torshov Sport Fotball er lokalisert i Sandakerveien 35B på Torshov i Oslo.

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.