Favoritter

Laster inn favoritter

Monolit Karbon Leggskinn | Leggskinn som fotballspillere vil elske å bruke!

Bli bedre kjent med de superlette karbonleggskinnene fra Monolit her.

"Kan et leggskinn gjøre deg til en bedre spiller? Ja, vi tror faktisk det!"

Sitatet over er fra Monolit selv, men vi kan naturligvis ikke love deg at du blir en bedre fotballspiller. Derimot er Monolit Leggskinn Karbon et såpass spennende produkt at vi føler oss sikre på at det vil falle i smak hos samtlige fotballspillere. Fotballsporten er stadig i utvikling med flere nye detaljer og materialer på utstyrsfronten hver sesong. Men ikke nødvendigvis når det gjelder leggskinn. Leggskinnmarkedet domineres i stor grad av produkter i (hard)plast. Leggskinn har i tillegg en litt utakknemlig rolle i fotballverden. Produktet skal helst ikke merkes eller synes, og samtidig tipper vi mange fotballspillere aller helst ville sluppet å spille med leggskinn hvis de kunne valgt selv. Men heldigvis er leggskinn påbudt og skal fortsatt beskytte mot skader, tøffe dueller og hardt spill.

Hva er spesielt med Monolit Leggskinn?

Karbon: Monolit er et av verdens hardeste og letteste leggskinn, og består av en unik konstruksjon laget av karbonfiberkompositt. Dette er blanding av karbon og epoxi, som resulterer i en utrolig hard og lett konstruksjon og som gjør den blant de letteste, sikreste og mest komfortable leggskinnene på markedet. Den sikre og pålitelige karbonfiberkonstruksjonen lar deg spille ditt spill uten å måtte holde igjen – uansett spillestil.

Lettvekt: Monolits unike design og materialvalg gjør at vekten er under 40 gram per leggskinn. Med andre ord vil du knapt merke at du spiller med disse leggskinnene, og det er noe vi vet fotballspillere verdsetter. Monolits leggskinn er samtidig designet for å fungere like bra på venstre som høyre ben. Alt for at du raskt skal kunne ta på leggskinnet uten og måtte tenke på hvilken side som er rett eller gal.

Støtdempende innside: Den støtdempende beskyttelseskanten er også utviklet for å optimalisere passformen, øke ventilasjonen og redusere fremvekst av bakterier. Den unike konstruksjonen gjør at du unngår ubehagelig svettelukt og irriterende eksem.

Ventilasjon: Leggskinnene kommer med to ventilasjonshull som bidrar til god nedkjøling, samtidig som fukt og varme lettere føres bort.

Kjøp Monolit Leggskinn Karbon  - eksklusivt hos Torshov Sport Fotball!

To størrelser: 19 cm og 14 cm

Monolits karbonleggskinn finnes i to lengder, 14 og 19 cm. Modellene er tilnærmet identiske med unntak av en lengdeforskjell på 5 cm. Leggskinnene i 14 cm veier ca. 60 gram totalt, mens leggskinnene i 19 cm. veier ca. 80 gram. Det unike og ventilerte designet gjør at de passer til alle typer legger - uansett om du har store eller små legger. Og vekten er såpass lav at du knapt legger merke til at du har dem på deg.

Hvorfor velge Monolit Leggskinn?

Alle leggskinn fra de ulike produsentene bidrar med beskyttelse. Fordelen med Monolit er at du får ekstra god beskyttelse takket være karbonkonstruksjonen, samtidig som karbonmaterialet bidrar til svært lav vekt som gir deg følelsen av at du knapt spiller med leggskinn. Og det er nærmest et ideal blant fotballspillere.

At du kan velge blant to ulike lengder er også et pluss, og gjør at du velge den lengden du føler dekker ditt behov på fotballbanen. Legg til at leggskinnene kommer i  et minimalistisk og stilrent design, så er vi sikre på at Monolit Leggskinn Karbon vil falle i smak hos alle fotballspillere.

Kjøp Monolit Leggskinn Karbon  - eksklusivt hos Torshov Sport Fotball!

Historien bak Monolit

Mannen bak Monolit heter Dieter Bergmann og jobber til daglig som flykaptein, men han er også oppfinner og MC – entusiast som blant annet har bygget en av verdens letteste motorsykler av karbonfiber. Det hele startet med at sønnen hans Oskar fikk store problemer med eksem fra sine tradisjonelle leggskinn. Dieter innså da at han kunne bruke sine kunnskaper om komposittmaterialer til å skape ett mye bedre leggskinn som både var lettere, sterkere og med bedre ventilasjon.

Dieters enkle, men geniale teori, var å bruke de letteste materialer til å utvikle et leggskinn som ga en maksimal beskyttelse med en minimal kontaktflate som igjen resulterer i mindre energitap. Utover dette bygde Dieter også et unikt ventilasjonssystem som ytterligere forsterket denne faktoren.

Resultatet ble Monolit, verdens beste leggskinn, som ble lansert våren 2018. Monolits unike konstruksjon er nå patentert både i USA og Europa. Og riktig gjettet, takket være Monolit er Oskars eksem nå bare et svakt minne.

Produktet er utviklet i samarbeid med mange elitespillere. Blant annet den tidligere Arsenal-spilleren Anders Limpár som spilte over 50 landskamper for Sverige.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.