Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 811-Karbon S1

Monolit Leggskinn Karbon Sort

kr 800
Monolit er et av verdens letteste leggskinn og er laget av høykvalitets karbonfiber. Det unike og ve...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Monolit er et av verdens letteste leggskinn og er laget av høykvalitets karbonfiber. Det unike og ventilerte designet gjør at de passer til alle typer legger. Tilgjengelig i to ulike størrelser, 14 cm og 19 cm.
  • Monolit leggskinn kommer i to størrelser; 14 cm og 19 cm. 
  • Monolit er et av verdens letteste leggskinn laget av karbonfiberkompositt, som er en blanding av karbon og epoxi. Dette resulterer i en utrolig hard og lett konstruksjon som gir deg maksimal beskyttelse med en minimal kontaktflate.
  • Den sikre og pålitelige karbonfiberkonstruksjonen lar deg spille ditt spill uten å måtte holde igjen – uansett spillestil.
  • Monolits unike design og materialvalg gjør at vekten er under 40 gram per leggskinn. 
  • Monolits leggskinn er designet for å fungere like bra på venstre som høyre ben. Alt for at du raskt skal kunne ta på leggskinnet uten og måtte tenke på hvilken siden som er rett eller gal. 
  • På innsiden er den støtdempende beskyttelseskanten utviklet for å optimalisere passformen, øke ventilasjonen og redusere fremvekst av bakterier. Den unike konstruksjonen gjør at du unngår ubehagelig svettelukt og irriterende eksem.
  • Fordelen med Monolit er at du får ekstra god beskyttelse takket være karbonkonstruksjonen, samtidig som karbonmaterialet bidrar til svært lav vekt som gir deg følelsen av at du knapt spiller med leggskinn. Og det er nærmest et ideal blant fotballspillere.
  • Produktet er utviklet i samarbeid med mange elitespillere. Blant annet den tidligere Arsenal-spilleren Anders Limpár som spilte over 50 landskamper for Sverige.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.