Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN4231-121

Nike Dri-Fit AeroSwift ADV Singlet Herre Hvit

kr 949
Du har presset deg gjennom det verste for å konkurrere med de beste. La AeroSwift-singleten med utro...

Farge

Nike Dri-Fit AeroSwift ADV Singlet Herre Hvit
Nike Dri-Fit AeroSwift ADV Singlet Herre Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Du har presset deg gjennom det verste for å konkurrere med de beste. La AeroSwift-singleten med utrolig pusteevne ta deg over målstreken. Denne lette og glatte overdelen er designet for racing, og bruker våre mest innovative teknologier slik at du kan fokusere på å sette en ny personlig rekord.
Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materiale med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel. Informasjon fra ekte løpere som deg ble brukt til å plassere åpne hull gjennom hele materialet, noe som gir målrettet ventilasjon der du trenger det mest. En lavere fald sammenlignet med tidligere AeroSwift-singleter gir ekstra tildekking. Sveisede sømmer ved armhullet og kragen bidrar til å gi en smalere passform for å redusere gnagsår. Aeroswift-kolleksjonen er Nikes beste konkurranseutstyr. Den er laget for fart ved hjelp av de nyeste innovasjonene og gir optimal ytelse og tildekking som ikke hemmer. Det strømlinjeformede designet er lett og elegant, slik at du kan bevege deg fritt mens du avslutter sterkt. Swoosh-logoene har en ikke-reflekterende finish for å beskytte mot blitsfotografering under løpet. 100 % polyester.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.