Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN3352-010

Nike AeroSwift Dri-Fit ADV 4in Løpeshorts Herre Sort

kr 949
Den 10 cm lange Nike AeroSwift-shortsen er designet for konkurranseløping og hjelper deg gjennom det...

Farge

Nike AeroSwift Dri-Fit ADV 4in Løpeshorts Herre Sort
Nike AeroSwift Dri-Fit ADV 4in Løpeshorts Herre Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Den 10 cm lange Nike AeroSwift-shortsen er designet for konkurranseløping og hjelper deg gjennom det verste slik at du kan konkurrere med de beste. Det lette, vevde materialet transporterer bort svette kilometer for kilometer, og det strikkede fôret byr på støtten du trenger. Totalt fire innfelte lommer har plass til geléer, snacks og andre nødvendigheter på konkurransedagen.
Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materiale med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel. Fireveis tøyelig, vevd materiale strekker seg i alle retninger, slik at du kan føle deg komfortabel mens du løper. Oppdaterte sømmer er lavere på sidesømmene sammenlignet med tidligere versjoner for å gi ekstra tildekking. Linningen av Flyvent kombinerer elastikk og netting for en pustende og tettsittende følelse. Swoosh-logoer har en ikke-reflekterende overflate til beskyttelse mot blitsfotografering under løpet. Aeroswift-kolleksjonen er Nikes beste konkurranseutstyr. Disse designene er laget for fart ved hjelp av de nyeste innovasjonene og gir optimal ytelse og tildekking som ikke hemmer. Designet for konkurranse. Lengde: 10 cm. Fôr: strikket fôr. Materiale: lett, vevd. Oppbevaring: fire innfelte lommer og baklomme med glidelås. Linning: elastisk med snøring Hoveddel: 88 % polyester / 12 % spandex. Strikk: 73 % nylon / 27 % spandex. Fôr: 89 % polyester / 11 % spandex.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.