Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 110788-S239
-20 %

Röhnisch Seamless Rib Sports-BH Dame Kobber

kr 359
kr 449
En myk, sømløs sports-BH laget av et ribbestrikket stoff. Perfekt for treningsøkter med lav- og midd...

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
En myk, sømløs sports-BH laget av et ribbestrikket stoff. Perfekt for treningsøkter med lav- og middels intensitet som for eksempel trening med vekter, yoga og pilates eller som superbehagelig undertøy i hverdagen. Designet med myke, brede skulderstropper og en behagelig bryterrygg som gir optimal bevegelsesfrihet og komfortabel støtte. Laget av resirkulert, pustende polyamid som holder deg tørr og sval. Det sømløse designet reduserer dessuten materialsvinn under produksjonen, noe som gjør dette til et bærekraftig valg.
Laget av 93 % resirkulert polyamid. Sømløst stoff. Ribbestrikk. For trening med lav til middels intensitet. Myke skulderstropper med Röhnisch-logo. Maskinvask på 40 °C. Ikke bruk blekemiddel. Ikke tørk i tørketrommel. Skal ikke strykes. Skal ikke kjemisk renses. Vaskes med lignende farger.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer