Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: BV3636-573
-20 %

Nike Swoosh Sports-BH Dame Dark

kr 319
kr 399
Nike Swoosh-sports-BH-en har vårt uttakbare innlegg i ett stykke som enkelt kan legges inn fra toppe...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Swoosh-sports-BH-en har vårt uttakbare innlegg i ett stykke som enkelt kan legges inn fra toppen, og har en jevn og konsekvent fasong, selv etter vask. Lommen med åpning i toppen har plass til det du trenger, mens det klassiske designet gir støtte for aktiviteter med middels intensitet, som spinning, kondisjonstrening og dans.
  • Nike Swoosh-sports-BH-en har vårt uttakbare innlegg i ett stykke som enkelt kan legges inn fra toppen, og har en jevn og konsekvent fasong, selv etter vask. Lommen med åpning i toppen har plass til det du trenger, mens det klassiske designet gir støtte for aktiviteter med middels intensitet, som spinning, kondisjonstrening og dans.
  • Dri-FIT-teknologi transporterer svetten bort fra huden, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
  • Det uttagbare innlegget i ett stykke er designet for å unngå at det flytter på seg eller bretter seg, for en pålitelig og komfortabel passform. Innleggslommen åpnes fra toppen og har plass til en mobil.
  • Den gir middels støtte til økter i treningsstudio, spinning, crosstraining, tennis og løping.
  • Tettsittende passform for en kroppsnær følelse
  • Hoveddel/fôr: 82 % resirkulert polyester / 18 % spandex. Nedre fald: 49 % resirkulert polyester / 26 % nylon / 25 % gummi. Mellomfôring: 80 % polyester / 20 % spandex. Over-/underside på innlegg: 100 % polyester. Innlegg: 100 % polyuretan.
  • Tåler maskinvask

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer