Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DX6817-536

Nike Swoosh Light Support Sports-BH Lilla

kr 400
Nike Swoosh-sports-BH-en treffer den perfekte balansen mellom tildekking og komfort. Lett støtte gir...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Swoosh-sports-BH-en treffer den perfekte balansen mellom tildekking og komfort. Lett støtte gir deg en skånsom passform med mye frihet som er perfekt for treningsøkter med lav intensitet eller komfort hele dagen. Det svettetransporterende, tilpasningsdyktige materialet gjenoppretter raskt fasongen slik at du holder deg komfortabel. Og når det er på tide å skifte, gjør en minimalistisk silhuett med større armhull det superenkelt å ta den av og på.
Når du beveger deg, sitter BH-ens lette, tilpasningsdyktige materiale som støpt for suveren komfort. Når det er på tide å hvile, gjenoppretter den fasongen raskt og gir myk støtte hele dagen. Superelastiske fibre gjør det enkelt å ta den av og på, slik at du slipper å streve med å komme deg ut av BH-en. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Den er kombinert med tynne bryterryggstropper og minimal tildekking for å gi bedre luftsirkulasjon. Swoosh-sports-BH-en har lenge vært en følgesvenn på trening og ellers, men ikke alle har de samme behovene. Liker du tildekkingen og den strukturerte følelsen du får med innsydde innlegg? Prøv Swoosh Medium Support. Og hvis du ønsker mer tildekking og flere justeringsmuligheter, er Swoosh High Support klar for alt. Hoveddel: 82 % polyester / 18 % spandex. Fôr: 82 % polyester / 18 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.