Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM0643-010

Nike Air Mesh Sports-BH Dame Sort

kr 449
Med brede, komfortable stropper i en racerback-design, føles Nike Air Dri-FIT Swoosh Sports Bra tett...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Med brede, komfortable stropper i en racerback-design, føles Nike Air Dri-FIT Swoosh Sports Bra tettsittende og trygg når du beveger deg gjennom løpene og aktive treningsøktene. Glatt, lett stoff - laget av minst 75% resirkulerte polyesterfibre - transporterer svette for å hjelpe deg med å holde deg tørr mens meshinnlegg holder deg kjølig. For hver strekning, skritt eller sett - vet at du støttes.
Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra kroppen din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Avtagbar 1-delt pute motstår forskyvning og bretting for en pålitelig behagelig passform. Pute -lommen åpnes fra toppen og kan passe til en telefon. Med et dristig Nike Air -logodesign på forsiden og mykt, kjølig mesh som omslutter deg pustende komfort, handler det om luften. Tettsittende passform for en kroppsnær følelse. Mykt elastisk brystbånd. Laget av 88% POLYESTER og 12% ELASTAN.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer