Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1897800

Salomon Fast Wing Winter Hanske Sort

kr 550
Salomon Fast Wing Winter er en allsidig og lett vinterhanske med beskyttende yttervott. Den er også ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon Fast Wing Winter er en allsidig og lett vinterhanske med beskyttende yttervott. Den er også touchscreen-kompatibel.
Lett, pustende og utviklet med slitesterke materialer i håndflaten. Den lette FAST WING WINTER GLOVE har en vindtett, beskyttende yttervott som gir deg et ekstra varme når temperaturene faller. Hansken kommer med materialer som er touchscreen-kompatible på pekefinger og tommel, så du slipper å ta av deg hansken for å bruke mobilen. Yttervotten er DWR-behandlet og virker lett vannavvisende. Yttervotten gir værbeskyttelse når temperaturen faller, og kan enkelt brettes av når du ikke trenger den. Materialene med stretch-fleece er lett i vekt og gir deg god bevegelighet. Denne hansken er svært praktisk under mange typer aktiviteter i kjølig vær. Vekt: 52 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.