Favoritter

Laster inn favoritter

Alt du trenger å vite om julehandelen hos Torshov Sport

 

Kommer pakken min fram til jul? Når er siste frist for bytte av julegaver? Og hvordan bytter jeg julegaver? Finn ut alt om julegavehandelen hos Torshov Sport her.


MERK! Nettbestillinger som foretas fra 18. desember med personaliserte produkter som klubbprodukter, fotballdrakter og fotballsko med trykk kan ikke garanteres levert før jul. 


Sendingsfrister julen 2023

«Det kom som julekvelden på kjerringa» er et kjent uttrykk som brukes i julen. De ulike sendingsfristene er derfor veldig kjekke å vite, slik at du unngår overraskelser og julegavene kommer fram i tide. Våre pakker sendes med Posten/Bring som opererer med samme sendingsfrister som normalt, men vi oppfordrer alle til å beregne noen ekstra dager før jul. Som et utgangspunkt kan du benytte disse sendingsfristene for julen:


Posten/Bring


Til postnummer:

0000 - 3999: 18. desember

4000 - 5999: 18. desember

6000 - 7999: 18. desember

8000 - 8999: 17. desember

9000 - 9999: 17. desember


MERK! På grunn av behandlingstid anbefaler vi at din ordre er registrert hos oss senest dagen før disse datoene. For ordre med personaliserte produkter som klubbprodukter, fotballdrakter og fotballsko med trykk må din ordre være registrert senest fire dager før de overnevnte fristene.


Les mer om sendingsfristene til Posten/Bring her >


Gavekort - en sikker vinner i julegaveinnspurten

Rakk du ikke sendingsfristene? Da er gavekort tingen for deg! Og ikke glem at gavekortene kan kjøpes  på nett og i butikk helt fram til lille julaften kl. 15:00. 


Kjøp gavekort her >


Slik benytter du gavekort hos Torshov Sport >


Klikk & Hent - reserver på nett og hent i butikk

Foretrekker du å hente din reserverte nettbestilling i butikk? Husk at du kan benytte Klikk & Hent helt fram til julaften.


Les hvordan du benytter Klikk & Hent hos Torshov Sport her >


Hent i butikk - betal på nett og hent i butikk

Det forhåndsbetalte Hent i butikk-alternativet 'Utlevering i butikk - torshovsport.no' kan også benyttes på samme måte som Klikk & Hent. Gjennomfør din nettbestilling og velg 'Utlevering i butikk' under 'Levering'. Dette er helt gratis. Din ordre blir deretter klargjort, og du vil motta en hentemelding så fort din ordre er fullført og klar til henting i vår fotballbutikk på Torshov (Sandakerveien 35B, 0477 OSLO).


Slik bytter du julegaver

Les mer om hvordan du bytter og returnerer produkter hos Torshov Sport her >


Returseddel

Returner produkter med Torshov Sport-returseddel – enkelt og rimelig!

Ønsker du å returnere et eller flere produkt(er) på en enkel og billig måte? Da kan vår returseddel være løsningen for deg. Returseddelen koster kr 99, og ved kjøp av denne kan du sende din retur til oss for et lavere beløp enn hva ditt lokale postkontor/post i butikk belaster deg.


Kjøp returseddelen her >


Bytt julegaver fram til 13. januar 2024

Hvis julegaven ikke falt i smak eller hvis størrelsen var i største eller minste laget, så er det ingen problem å bytte til et annet produkt. Du kan bytte julegaver hos Torshov Sport frem til og med 13. januar 2024.


Har du andre spørsmål?

Fikk du ikke svar på alle spørsmålene dine, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post:


Telefon

22 09 20 20


E-post

kunderservice.fotball@torshovsport.no 


Våre beste julegavetips

Usikker på julegavene til fotballspilleren eller den løpeinteresserte? Da gir vi deg en hjelpende hånd!


Julegavetips til fotballelskeren >


Julegavetips til den løpeentusiasten >

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.