Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FB1309-400

Nike Vomero 17 Joggesko Herre Blå

kr 1999
Nike Vomero 17 har en fjærende og myk følelse som gir deg ekstra energi for hver kilometer, slik at ...

Farge

Nike Vomero 17 Joggesko Herre Blå
Nike Vomero 17 Joggesko Herre Grå/Volt
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Vomero 17 har en fjærende og myk følelse som gir deg ekstra energi for hver kilometer, slik at du kan føle på ekte løpeglede. Det lagdelte skummet gir førsteklasses respons for å hjelpe deg med å ta det opp et hakk når du er klar for det ekstra giret. Og med forbedringer over hele linjen som gir komfort og pusteevne med lav vekt på et helt nytt nivå, er denne skoen for dem som løper på vei, og som er ute etter den myke følelsen som setter deg i cruisekontroll på korte til lange distanser.
Med førsteklasses ZoomX- og Cushlon-skum gir Vomero 17 komfort under foten for balanserte, myke steg. Basert på tilbakemeldinger fra løpere fjernet vi også Zoom Air-enheten i forfoten på forrige versjon for å forenkle mellomsålen og gi en mykere følelse. I Vomero 17, skoen vår med maksimal fjæring, sitter foten på flere lag med ZoomX, Nike Runnings letteste skum med den høyeste energiutnyttelsen, øverst og mykt skum nederst for en energisk, men jevn følelse. Jo mer støtte skoen har, desto mer stabilitet kan den gi. Med en kombinasjon av tilpasset støtte og nøyaktig plassert demping kan du føle deg sikker når du går. Vomero 17 har nøytral støtte. Det gir deg balanse, uansett om du lander på hælen eller forfoten. I tillegg passer den godt for både lange og korte løpeturer og gir en jevn overgang fra hæl til tå som bidrar til å støtte det naturlige steget ditt. Denne skoen byr på førsteklasses komfort som setter deg i cruisekontroll på korte til lange løpeturer. Teknisk netting gir en lettere og mer pustende overdel sammenlignet med tidligere Vomero-modeller. En myk innersåle gir komfort når du tar den på, og den myke kragen føles skånsom rundt hælen når det er på tide å løpe. Den polstrede pløsen og de myke, elastiske lissene gjør den ultrakomfortable opplevelsen komplett. Hva er nytt med Vomero 17? Vi forenklet konstruksjonen til 17 ved å fjerne Zoom Air-enheten i forfoten og stable førsteklasses ZoomX-skum oppå mellomsålen for å gi enda bedre demping og komfort. Resultatet er en mykere og mer responsiv følelse. Den slitesterke gummien med knotter på yttersålen gir godt grep. Den fleksible yttersålen bidrar til å forbedre overgangen fra hæl til tå. Vekt: 300 gram. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.