Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DA3584-010

Nike Spark Lightweigth Crew Sokker Sort

kr 249
Nike Spark Lightweight-sokkene er utviklet for løpere som er ute etter en barfotfølelse, og er laget...

Farge

Nike Spark Lightweigth Crew Sokker Sort
Nike Spark Lightweigth Crew Sokker Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Spark Lightweight-sokkene er utviklet for løpere som er ute etter en barfotfølelse, og er laget med svettetransporterende teknologi og nettingmateriale for å holde deg tørr og avkjølt. Ekstra garn i fotsengen og ankelen gir diskré mikrodemping og myk støtte ved hvert steg. Reflekterende oppdateringer er plassert på de viktigste stedene og gjør at denne sokken skiller seg ut fra tidligere versjoner.
Vi har oppdatert Spark Lightweight-sokkene våre med reflekterende detaljer rundt kragen. I tillegg er reflekterende garn integrert i nettingmønsteret på oversiden av foten. Det lette materialet gir en barfotlignende følelse. Mer garn i fotsengen og ankelen gir mikrodemping der du trenger det mest. Netting på oversiden av foten gir optimal ventilasjon. Et stripete mønster over foten viser hvor nettingen er plassert. Svettetransporterende teknologi flytter svetten bort fra huden så den fordamper raskere, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Fotbuebåndet går rundt foten og gir en sikker passform. 81 % nylon / 17 % spandex / 2 % polyester. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.