Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DR2686-009

Nike React Wildhorse 8 Joggesko Herre Beige/Brun

kr 1649
Kom deg ut i terrenget og takle alt fra tøffe bakker til krappe svinger med Nike Wildhorse 8. Den er...

Farge

Nike React Wildhorse 8 Joggesko Herre Beige/Brun
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Kom deg ut i terrenget og takle alt fra tøffe bakker til krappe svinger med Nike Wildhorse 8. Den er laget for de tøffeste løpeturene i terrenget og byr på rikelig med robust grep, dempet respons og pålitelig støtte for å holde deg på bena.
En kombinasjon av slitesterk gummi og mitton-gummi i yttersålen gir bedre grep i oppover- og nedoverbakker, slik at du får god kontakt med underlaget, selv når det er vått ute. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. En sal ved mellomfoten holder foten trygt på plass når du beveger deg sidelengs og lander, slik at du kan føle deg trygg når du løper i terrenget. Vi har lagt til moderniserte materialer i overdelen for en strukturert og pustende følelse med lav vekt og bedre ventilasjon. Beskyttelsesplaten ved hælen demper foten i ulendt terreng. Den smale, polstrede kragen gir myk komfort og et strømlinjeformet utseende. Vekt: 323 gram. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.