Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DR2694-502

Nike React Terra Kiger 9 Joggesko Dame Lilla/Turkis/Rød

kr 1899
I steinete og tekniske løyper bør du gå for komforten og hastigheten til Kiger 9, som støtter deg gj...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
I steinete og tekniske løyper bør du gå for komforten og hastigheten til Kiger 9, som støtter deg gjennom uventet terreng og krappe svinger. Denne smidige, raske treningsskoen er utstyrt med Nike React-skum i full lengde og en fornyet, pustende overdel, slik at du kan bevege deg fritt i og utenfor løypen med full hastighet. Den får deg nærmere bakken og er lettere enn forrige versjon, slik at du kan bevege deg raskt og trygt i terrenget.
Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Vi implementerte en React-mellomsåle i full størrelse og fjernet Air-enheten i forfoten fra den forrige versjonen, slik at du kan komme enda nærmere bakken uten å ofre komfort og fart. Knottene på hælen er laget av ekstra slitesterk gummi og gir godt grep i flere retninger, særlig i opp- og nedoverbakker, selv når det er vått ute. Overdelen er lett og reduktiv, slik at skoen føles som om den forsvinner på foten samtidig som den fremdeles gir demping i løypene. Den er laget av spesialutviklet netting som er sterkere og mer fleksibel enn vanlig netting, og bidrar til å holde skitt ute. Båndet ved mellomfoten gir stabilitet og støtte for å redusere bevegelser inni skoen. Slitesterke materialer gir bedre holdbarhet i viktige områder, som overlagene rundt tåpartiet og gummien på yttersålen som strekker seg rundt hælen og forfoten. Vekt: 235 gram. Dropp: 4,5 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.