Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ7883-106

Nike Air Zoom Structure 25 Joggesko Herre Hvit/Sort/Rød

kr 1649
Med stabilitet der du trenger det, puter der du vil ha det, støtter Structure 25 deg i lange mil og ...

Farge

Nike Air Zoom Structure 25 Joggesko Herre Hvit/Sort/Rød
Nike Air Zoom Structure 25 Joggesko Herre Hvit/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Med stabilitet der du trenger det, puter der du vil ha det, støtter Structure 25 deg i lange mil og korte treningsturer før dagen er omme. Det er stabiliteten du søker, lojal fra første gang, utprøvd og pålitelig, med et mellomfotsystem som er fullt støttende og med mer komfortabel demping enn før.
Jo mer støttende skoen er, jo mer stabilitet kan den gi ditt naturlige skritt. En kombinasjon av avstemt støtte og forsettlig plassert demping hjelper deg å føle deg trygg med hvert steg. Structure 25 er den mest stabile skoen i Nike Running. Oppdatert skummellomsåle fungerer med bredere støtte i mellomfoten og en økt rocker for å gi deg en mer stabil plattform under foten og jevnere overganger fra hæl til tå. Jo mer demping du har under føttene, jo mykere og mer komfortabel kan løpeopplevelsen din være. Demping bidrar til å dempe støtet når føttene treffer bakken. Nytt og forbedret skum på mellomsålen gir en myk og behagelig følelse mens du logger milene dine. Høye skumstabler bidrar til å holde deg komfortabel. Skummet er formet som en rocker og gir støtte for de 3 fasene av en løpers skritt. Den gir fleksibilitet når foten reiser seg fra bakken, en jevn tur når foten beveger seg fremover og demping ved bakkekontakt. Jo mer responsiv skoen er, jo mer energi tilbake kan du få tilbake for hvert trinn. Enten du vil løpe litt fortere eller med litt mindre innsats, hjelper responsive sko å gi deg litt mer fjær i steget for å få mer ut av løpeturen. En Zoom Air-enhet i forfoten gir responsiv demping. Hvert trinn bidrar til å skape energiretur for å hjelpe deg med å drive fremover med en spenstig, responsiv følelse. Vekt: 320 gram. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.