Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: ID3612

Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Dame Rosa/Rød

kr 2899
Verdensrekorder og personlige rekorder ble laget for å brytes, ved hjelp av adidas Adizero Adios 3-l...

NB! Kun ett par pr. kunde. (Vi kanseller ordre hvis samme person kjøper flere enn ett par) NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Dame Rosa/Rød
Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Sort/Rosa/Oransje
Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Grå/Volt
Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Blå/Rød
Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Herre Hvit/Rød
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Verdensrekorder og personlige rekorder ble laget for å brytes, ved hjelp av adidas Adizero Adios 3-løpeskoene. Disse løpsklare skoene er finjustert for fart, med fjærlett overdel, tre lag med slitesterk Lightstrike Pro-demping og ENERGYRODS som begrenser energitap for hvert steg. De designes for halv- til fullmaratonløp, og er den lette turen din til mållinjen. Denne overdelen er laget med en serie resirkulerte materialer, og har minst 50 % resirkulert innhold. Dette produktet representerer bare én av løsningene våre på veien for å gjøre slutt på plastavfall.
Normal passform. Lukking med lisser. Overdel av tekstil. Tekstilfôr. ENERGYRODS hindrer energitap. Lightstrike Pro-demping. Vekt: 238 gram. Dropp: 6.5 mm. Yttersåle av Continental™-gummi. Overdelen har minimum 50 % resirkulert materiale.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.