Torshov Sport Løp
MENU

Guider

Her finner du vårt utvalg av løpsrelaterte guider.

14 tips for å bli en bedre løper

Trening ved graviditet

Styrketrening for løpere

Luksus vs. Budsjett

5 løpeøkter på 30 minutter

Skovelgeren

Usikker på hvordan sko som passer ditt løpesteg? Her er en liten hjelp :)

Løping på tredemølle

Torshov Sport anbefaler løping på tredemølle til kvalitetstreningen gjennom denne vinterperioden. Her introduserer vi et knippe økter som fungerer godt på tredemølle, tilpasset ulike nivå.

Guide: Velg riktige sko til konkurranse.

Det nærmer seg Oslo Maraton, og flere andre små og store mosjonsløp står også for døren. Mange lurer i den anledning på hvilke sko man burde velge utifra egne forutsetninger, treningsgrunnlag og ambisjoner.

Guide: Finn terrengskoen som passer deg

Løper du stadig i terrenget og ønsker en løpesko tilpasset terreng? Her får du oversikt over hvilken terrengsko som vil passe dine ønsker og behov.

Oslo Maraton: Tips til konkurransestart

Å samle energi i forkant, unngå «nye ting» og kose seg gjennom løpet, er noen av de beste tipsene fra løperne i Torshov Sport Runners til de som skal løpe Oslo Maraton.

Våre 6 beste motivasjonstips

Det er ikke alltid det er like lett å komme seg ut på løpetur. Her er noen tips som kan hjelpe.

Intervalløkta som øker farten

Dette forslaget til en 4x4 omvendt trappeintervalløkt er for deg som vil løpe skikkelig fort.

Finn joggeskoene som passer for deg

Løpsfølelse, demping eller drop? Slik finner du de riktige joggeskoene til trening og konkurranser.

Løperne i Torshov Sport Runners deler sine beste tips

Andreas Grøgaard (24), Nicoline Baartvedt (27) og Sigrid Jervell Våg (24) i Torshov Sport Runners løper Oslo Maraton om knappe fem uker. Fram mot konkurransestart vil de dele sine aller beste tips med oss.

Guide: Hvordan løpe den perfekte 10-kilometeren?

Gateløpene kommer som perler på en snor for tiden! Da kan det være nyttig å få noen tips med på veien fra en som virkelig vet hva han snakker om. Jonas Lurås Hammer er ambassadør for Torshov Sport Runners og har drevet aktivt med løping i mange år, i både Lørenskog FIL og IL Gular.

Løpetips: Slik kler du deg til løping om vinteren!

Det kan være vanskelig å kle seg riktig til løpeturen når det er kaldt ute. Klarer du å finne balansen mellom for mye og for lite klær? Vi tok en prat med vår ekspert og løper Kristine Helle for å få noen gode tips.

Guide: Hvilken type løpesko bør jeg velge?

Det er ikke alltid så lett å velge løpesko, valgene er mange. For å gjøre det litt enklere, har vi delt inn skoene i forskjellige kategorier som du kan sortere frem ved å bruke filtermenyen til venstre for produktene.

Hva er overpronasjon og supinasjon?

Når det snakkes om joggesko blir det ofte snakk om både overponasjon, supinasjon og hvorvidt en fot har behov ekstra støtte eller ikke. For ågjøre valget av løpesko litt enklere, skal vi forsøke å effektivt forklare hva pronasjon har med løping å gjøre og hvordan du selv kan finne ut mye om hva slags sko du bør ha.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.