Favoritter

Laster inn favoritter

Ledig stilling: Ordrebehandler nettavdeling Hockey (Deltid)

Torshov Sport Hockey


Publisert: 27. februar 2024


Vil du jobbe hos Norges hockeyspesialist? Send oss din søknad og CV i dag!


Torshov Sport har vært drevet i over 80 år, og regnes i dag som landets ledende hockeyspesialist. Og i november 2022 flyttet vi butikken fra Sandakeveien 35B på Torshov og åpnet Norges råeste hockeybutikk på Carl Berner i Oslo. Nå jakter vi forsterkninger til laget i vår nye hockeybutikk, og ser spesielt etter personer som vil være med på teamet fra og med august 2024.


Om stillingen

Vi søker etter personer over 25 år som har mulighet til å jobbe 50-100% gjennom hockeysesongen med ordrehåndtering i nettbutikken til Torshov Sport Hockey. Du blir en del av et dynamisk og trivelig arbeidsmiljø i og rundt hockeybutikken på Carl Berner, hvor arbeidsoppgavene omfatter håndtering av nettordre fra bestilling, plukk og til forsendelse. I tillegg vil kundeservice være sentralt - både på telefon og e-post. Det er en fordel om du har (nett)butikk-, lager- og/eller kundeserviceerfaring.


Bli en del av Torshov Sport og bidra til å skape unike kundeopplevelser!


Egenskaper vi er ute etter

• Strukturert og ansvarsfull

• Initiativrik og selvgående

• Engasjement og stå-på-vilje

• Salgserfaring fra butikk, lager eller kundeservice er ønskelig

• Interesse for hockey


Send din søknad og CV for Torshov Sport Hockey til: michael@torshovsport.no


Søknadsfrist: 30. april

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.