Favoritter

Laster inn favoritter

Torshov Sport Hockey har flyttet til Carl Berner

Torsdag 10. november åpnet hockeyspesialisten i Dælenenggata 3 på Carl Berner. 


Torshov Sport Hockey har overtatt lokalet i Dælenenggata 3, hvor Posten tidligere holdt til. Det nye lokalet er på 550 kvadratmeter, og innebærer en betydelig oppgradering fra butikken på Torshov. Flyttingen betyr samtidig at hockeybutikken ikke lenger er å finne i Sandakerveien 35B på Torshov. 


- Torshov Sport Hockey ønsker å være Norges - og kanskje Skandinavias - kuleste og beste hockeybutikk. Det var ikke lenger mulig i våre nåværende lokaler, da vi har vokst oss for store for lokalene på Torshov. Lagersituasjonen er langt forbi bristepunktet, og vi har hatt utfordringer med å gi kundene den oppfølgingen og servicen vi ønsker. For å gi alle våre kunder en bedre opplevelse var det derfor nødvendig med en oppgradering. Butikken på Carl Berner er, om mulig, enda mer sentral og har både kapasiteten og logistikken vi mener er nødvendig for å ta ytterligere steg. I tillegg er lokasjonen ikke langt unna våre tidligere lokaler. Fra 10. november vil vi endelig kunne vise hele Hockey-Norge at vi er det beste alternativet for å kjøpe hockeyutstyr, prate hockey og ikke minst få en god opplevelse, sier kategoriansvarlig for Torshov Sport Hockey, Lars Egil Swang. 


Dobbel så stor butikk

Den nye hockeybutikken på Carl Berner blir over dobbel så stor som butikken i Sandakerveien. Det gir rom for en ryddigere og mer oversiktlig butikk, samt bedre kundeopplevelser. 


- Den nye butikken gir oss muligheten til å vise frem alle varene våre på en bedre måte, og samtidig opprettholde et bra varetrykk, til glede for trofaste og nye kunder. Kundene vil oppleve en mer ryddig butikk, med vesentlig bedre plass, hvor det blir enklere å orientere seg i vareutvalget, og med kortere betjeningstid som følge av en bedret situasjon for varemottak og lager, forteller butikksjef Michael «Mikke» Markusson. 


- Butikken vil se helt annerledes ut. Den vil være moderne og innbydende og gi kundene en god opplevelse. I tillegg vil alt det en ny butikk medfører gjøre at vi i butikken får bedre tid til kundene og kan yte langt bedre service. Den er nyoppusset og akkurat slik vi ønsker at den skal være. Våre egne forventninger er at både kunder og ansatte skal få en god opplevelse hver eneste gang de besøker butikken, supplerer Lars Egil. 


- Hvordan tror dere det blir for de trofaste hockeykundene å forholde til seg til Torshov Sport Hockey på et annet sted enn på Torshov?


- Carl Berner er et knutepunkt som er lett å ta seg til enten med bil eller kollektivt. Kollektivt vil det faktisk bli lettere å komme seg hit, da både buss og t-bane går til Carl Berner. Faktisk er det ikke mer enn 7 minutter unna vår nåværende beliggenhet. I tillegg er det gode muligheter for gateparkering rett utenfor butikken, samt på Carl Berner Torg, forteller Lars Egil Swang.  


- Vi er fortsatt de samme på jobb, og tonen vil være like jovial og ledig som alltid. Men leveringer, bestillinger og varesaldo vil være på et helt annet nivå, forsikrer Lars Egil. 


Åpningfest

Torsdag 10. november fra 17:00 - 21:00 åpnet «nye» Torshov Sport Hockey dørene i Dælenenggata 3. Åpningsdagen ble en happening for alle hockeyinteresserte med blant annet gode åpningstilbud, giveaways, proffspillere og leverandører på besøk, kake og trekning av billetter til Vålerenga-kamp.


- Torshov Sport Hockey viser med dette at vi satser stort. Nå er det ikke lenger tvil om hvor Norges feteste hockeybutikk befinner seg, avslutter Lars Egil Swang. 

1 / 12
Torshov Sport Hockey Carl Berner
Torshov image
Torshov Sport Hockey Carl Berner
Torshov Sport Hockey Carl Berner
Torshov Sport Hockey Carl Berner

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.