Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061748

Bauer Powerfly Holder Right

kr 600
Bauer Powerfly er en unik holder som er designet for å reagere på og tilpasse seg hver bevegelse av ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Powerfly er en unik holder som er designet for å reagere på og tilpasse seg hver bevegelse av skøyten. POWERFLY-holderen er den ultimate løsningen for å forbedre skøyteprestasjonen din. Med et unikt design som tilpasser seg enhver skøytebevegelse, gir den deg en fordel på isen som du aldri har opplevd før. POWERFLY-holderen er kompatibel med de nye FLY-TI og FLY-X stålene.
Velkommen til et helt nytt kapittel innen skøyteprestasjon. Den stive frontdelen øker energioverføringen i hvert skjær, noe som gir deg raskere akselerasjon. Den hyperbolske stabilisatorstangen forbedrer balansen og stabiliteten, og gir deg raskere overganger, mer presise svinger og kraftigere skjær. Den fleksible bakdelen tilpasser seg din situasjon for raskere side-til-side-bevegelser, og holder deg alltid ett skritt foran motstanderen. POWERFLY-holderen er kompatibel med de nye FLY-TI og FLY-X stålene.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.