Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1062145

Bauer FLY-X Skøytestål Hockey Par

kr 1200

Bauer FLY-X skøytestål er et høy kvalitet stål med speilbelegg på stålet for å skape bedre glidee...

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer FLY-X skøytestål er et høy kvalitet stål med speilbelegg på stålet for å skape bedre glideegenskaper på isen. Det nye FLY-X stålet passer både den nye Powerfly-holderen og den gamle Edge-holderen fra Bauer.

    Alle skøytestål kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Det nye FLY-X stålet passer både den nye Powerfly-holderen og den gamle Edge-holderen fra Bauer. En av de viktigste oppgraderingene til FLY-X er profillinjalen, som muliggjør presis profilering og sikrer at skøytene dine er perfekt tilpasset din skøytestil. Stålet kommer med radie 10. Kommer i pakke med 2 stk. stål. Størrelsen man trenger står oppgitt i mm til høyre på skøytestålet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.