Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SK490JJR
-50 %

Ccm JetSpeed FT490 Junior Hockeyskøyte

kr 3000
kr 6000

CCM JetSpeed FT490 junior hockeyskøyte gir en forbedret passform som sørger for at foten har maks...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM JetSpeed FT490 junior hockeyskøyte gir en forbedret passform som sørger for at foten har maksimal energioverføring, slik at spilleren får mer fart i hvert skær. Nå også i den revolusjonerende LITEFRAME 360 EVO-teknologien som tar fordelene av en OnePiece-skøyte til et helt nytt nivå.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Den nye LITEFRAME 360 EVO-teknologien tar fordelene av en OnePiece-skøyte til et helt nytt nivå. Avsmalet passform. Absorberende beskyttelsessoner og utmerket fuktighetstransport. Robust polstring rundt ankelen for komfort og passform. SpeedBlade XS-holdere - Utviklet for å være en rask og enkel måte å bytte stål på.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer