Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061746

Bauer X Int. Hockeyskøyte

kr 1700

Bauer X Int. hockeyskøyte har en mer fleksibel konstruksjon med skikkelig flex som gir nye spille...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer X Int. hockeyskøyte har en mer fleksibel konstruksjon med skikkelig flex som gir nye spillere mer komfort slik at de kan fokusere på å utvikle teknikken sin. Denne entry-level skøyten har en lett og fleksibel sko med mer stål i kontakt med isen, for å støtte deg i utviklingen av spillet ditt og bygge opp selvtilliten din.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Bauer X-skøytene har hentet sin designinspirasjon fra den stadig populære Vapor-serien. DIGI COMP Quarter – En mer fleksibel konstruksjon med riktig flex som gir nye spillere mer komfort slik at de kan fokusere på å utvikle teknikken sin. Comfort Felt Tongue – mykere tunge som gir økt fleksibilitet og komfort. Holder - Tuuk LS PRO II. Stål - LS Stainless. Mer stål i kontakt med isen, for å støtte deg i utviklingen av spillet ditt og bygge opp selvtilliten din.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.