Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 10541
-50 %

Bauer Supreme 2S PRO Griptac Int. Hockeykølle

kr 1 200
kr 2 400
Bauer Supreme 2S PRO griptac Int. hockeykølle er en oppdatert og forbedret modell av fjorårets sukse...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme 2S PRO griptac Int. hockeykølle er en oppdatert og forbedret modell av fjorårets suksess 1S. 2S Pro har en Maximum Power Kick (høy kickpunkt) som er perfekt for de som vil skyte hardt.
Skaft: Textreme teknologi - Ekstremt lett og slitesterk carbon fiber. Kvadratiske hjørner med rette sidevegger. Blad: ACL teknologi - Fornyet bladteknologi med TeXtreme karbonbladomslag og eLASTech-teknologi. Konstruksjon: Monocomp teknologi - Laget i ett stykke. Kickpunkt: Maximum power kick - Høy kickpunkt - perfekt for de som vil skyte hardt. Grip: Fullstendig grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer