Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: RX4CSPP3

Warrior Ritual X4 PRO+ Keepervest Hockey

kr 8000
Warrior Ritual X4 PRO+ senior keepervest er toppmodellen i den nye Ritual-serien fra Warrior. X4 PRO...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Warrior Ritual X4 PRO+ senior keepervest er toppmodellen i den nye Ritual-serien fra Warrior. X4 PRO+ er den ultimate beskyttelsen for keeperen som ønsker maksimal beskyttelse uten å miste mobilitet og fleksibilitet. X4 PRO+ har gode justeringsmuligheter for skuldre, arm og rygg for best mulig passform.
Warrior X4 PRO+ - maksimal beskyttelse og mobilitet. Med sin lette konstruksjon og innovative AxyFlex+-teknologi er X4 PRO+ en av de mest avanserte beskytterne på markedet i dag. Beskyttelsen har et strømlinjeformet design som gjør det enkelt å bevege seg på isen samtidig som det gir maksimal beskyttelse mot slag og støt. AxyFlex+-teknologien optimerer både beskyttelse og armmobilitet, noe som gjør det enkelt å utføre raske bevegelser. X4 PRO+ har flere justeringsmuligheter i skuldre, armer og rygg, som gjør at den kan tilpasses spillerens individuelle behov og preferanser. Dette gjør at vesten sitter perfekt og gir optimal beskyttelse gjennom hele kampen.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.