Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: RX4CIE3

Warrior Ritual X4 E Int. Keepervest Hockey

kr 3800
Warrior Ritual X4 E Int. keepervest er den ultimate beskyttelsen for keeperen som ønsker maksimal be...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Warrior Ritual X4 E Int. keepervest er den ultimate beskyttelsen for keeperen som ønsker maksimal beskyttelse uten å miste mobilitet og fleksibilitet. X4 E har gode justeringsmuligheter for skuldre, arm og rygg for best mulig passform. Størrelser: S/M 152 - 165cm, M/L 160 - 173cm, L/XL 162 - 175cm.
Med sin lette konstruksjon og innovative AxyFlex-teknologi er X4 E en av de mest avanserte beskytterne på markedet i dag. Beskyttelsen har et strømlinjeformet design som gjør det enkelt å bevege seg på isen samtidig som det gir maksimal beskyttelse mot slag og støt. AxyFlex-teknologien optimerer både beskyttelse og armmobilitet, noe som gjør det enkelt å utføre raske bevegelser. X4 E har flere justeringsmuligheter i skuldre, armer og rygg, som gjør at den kan tilpasses spillerens individuelle behov og preferanser. Dette gjør at vesten sitter perfekt og gir optimal beskyttelse gjennom hele kampen. Størrelser: S/M 152 - 165cm, M/L 160 - 173cm, L/XL 162 - 175cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.