Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: RX3CSPP1

Warrior Ritual X3 PRO+ Keepervest Hockey

kr 7000
Warrior Ritual X3 PRO+ senior keepervest er toppmodellen i den nye Ritual-serien fra Warrior. Lettve...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Ritual X3 PRO+ senior keepervest er toppmodellen i den nye Ritual-serien fra Warrior. Lettvekt-konstruksjon med maksimal beskyttelse og full av innovative teknologier. X3 PRO+ er en beskyttelse med maksimal dekning som tilbyr AxyFlex+ teknologi som optimaliserer både beskyttelse og mobilitet i armene samt X-Foam og Hypercomp-forsterkning. Beskyttelsen har flere justeringsmuligheter i skuldre, armer og rygg.
Nytt ultimat ytelsesdesign for 2021. Overlegen beskyttelse med støtdempende design. AxyFlex+ teknologi optimaliserer beskyttelse og mobilitet. Maksimal dekning med skulder float-design. X-Foam og HyperComp forbedret beskyttelse. Brystblokkdesign for maksimal beskyttelse. Borrelås feste på siden. Enkel justerbar lace-in arm. Avtakbare forlengelser foran / bak. Justerbare innstillinger på bakplaten.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer