Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: RX3CSP1

Warrior Ritual X3 PRO Keepervest Hockey

kr 6200
Warrior Ritual X3 PRO senior keepervest er en lettvekt konstruksjon med maksimal beskyttelse og full...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Ritual X3 PRO senior keepervest er en lettvekt konstruksjon med maksimal beskyttelse og full av innovative teknologier. X3 PRO er en beskyttelse med en strømlinjeformet design som tilbyr AxyFlex-teknologi som optimaliserer både beskyttelse og mobilitet i armene samt X-Foam og Hypercomp-forsterkning. Beskyttelsen har flere justeringsmuligheter i skuldre, armer og rygg.
AxyFlex maksimerer mobiliteten. Shockshield biceps beskyttelse. Strømlinjeformede armer og skuldre for økt mobilitet. X-Foam og HyperComp forbedret beskyttelse. Brystblokkdesign for maksimal beskyttelse. Borrelås feste på siden. Enkel justerbar lace-in arm. Avtakbare forlengelser foran / bak. Justerbare innstillinger på bakplaten.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer