Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: ABE6.9SR

Ccm EFlex 6.9 Keepervest

kr 4400
CCM Extreme Flex 6.9 senior keepervest er designet for å gi maksimal beskyttelse og mobilitet, slik ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Extreme Flex 6.9 senior keepervest er designet for å gi maksimal beskyttelse og mobilitet, slik at du kan bevege deg raskt og fryktløst på isen. Eflex 6.9 har et Max Flex Fit-system som sikrer en tilpasset passform som følger kroppen, og gir en god passform og følelse.
EFLEX 6.9 keepervest er laget for ultimat mobilitet, slik at keeperen kan bevege seg fritt uten begrensninger. Den har en behagelig passform og dekning som gir utmerket beskyttelse samtidig som den sikrer maksimal komfort. Keepervesten er utstyrt med PE-skum på brystbenet, kragebenet, biceps og underarmen, som gir støtbeskyttelse og bevegelighet. Flexmotion-design, som muliggjør enkel tilpasning og en personlig passform som beveger seg med deg. Albuen er individuelt justerbar og har en behagelig passform som gir god passform og bevegelighet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.