Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061020
-50 %

Bauer FLC Treningstrøye Mint

kr 250
kr 500
Bauer FLC senior treningstrøye er en komfortabel og stilig treningstrøye som passer perfekt til en h...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer FLC senior treningstrøye er en komfortabel og stilig treningstrøye som passer perfekt til en hard økt i treningsstudioet eller på fritiden. Det beste valget innen hockey-inspirerte fritidsklær som kombinerer overlegen funksjonalitet, uslåelig komfort og materialer av topp kvalitet.
Lifestyle-kolleksjon, klær for å vise sin hockey-livsstil. Komfortabel myk følelse. Laget av materialer som lar deg bevege deg fritt. Mykt og pustende ytelsesstoff. HeiQ Fresh-teknologi som forhindrer luktfremkallende bakterier slik at du kan bruke trøyen mere og vaske mindre. HeiQ SmartTemp-teknologi hjelper til med å regulere kroppstemperaturen. Flatlock sømmer. Tapered Hockey Fit. 90% Polyester 10% Spandex.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.