Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1058503

Bauer Supreme Ultrasonic Int. Albuebeskyttelse Hockey

kr 1100
Bauer Supreme Ultrasonic Int. albuebeskyttelse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. U...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme Ultrasonic Int. albuebeskyttelse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Ultrasonic gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. Designet med ADAPTIVE Skin som er et beskyttelsessystem. Nytt for dette året er at beskyttelsen også er tilgjengelig i Intermediate størrelser, Int. M = 147-165 cm og Int. L = 165-175 cm.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. AMP-teknologien bidrar til fleksibilitet mellom underarm og overarm, som igjen bidrar til å holde beskyttelsen på plass og samtidig gir full mobilitet i spillet ute på isen. AMP-teknologi deler beskyttelsen i 3 deler. Dette gjør at armen kan bevege seg fritt i 360 grader, men samtidig beholde funksjonen til å beskytte armen. Designet med ADAPTIVE Skin som er et beskyttelsessystem. I albuebeskyttelsen fra Ultrasonic kan du føle deg trygg og beskyttet - uten å måtte kompromisse med mobilitet under trening og kamper. THERMO CORE indre fôr er laget med et antimikrobielt og anti-lukt svettehåndteringssystem. Dette er mulig når beskyttelsen behandles med et antimikrobielt middel som er bakteriedrepende og dermed forhindrer fremveksten av uvelkomne lukt. Nytt for dette året er at beskyttelsen også er tilgjengelig i Intermediate størrelser, Int. M = 147-165 cm og Int. L = 165-175 cm.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer