Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 764516-03

Puma Manchester City Culture Hoodie Hettegenser Marine

kr 800
En kolleksjon i tverrsnittet av fotball og livsstil, FtblCulture er sporty, men elegant nok til hver...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
En kolleksjon i tverrsnittet av fotball og livsstil, FtblCulture er sporty, men elegant nok til hverdagsbruk. Ved å bruke grafikk inspirert av denne sesongens offisielle matchwear-kolleksjon, feirer PUMA moderniteten med et nytt utseende, ny holdning og nye regler. Drypende av Manchester City-ånd, med kule fargeblokkering, utmerkede ermer og en sofistikert silhuett, er denne haute hettegenseren et must-have for seriøse supportere.
Vanlig passform. Hette med justerbare snorer for tilpasset komfort. Kengurulomme foran. Elastisk ribb på mansjetter og kant. Matchwear-inspirert grafikk foran. Geometriske mønstre på ermene. Offisiell Manchester City-klubblogo på venstre bryst. PUMA No. 1 Logo på høyre bryst. Hettefôr: 100% bomull. Ribb: 97% bomull, 3% elastan. Skall: 68% bomull, 32% polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer