Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107527-01 P4
-30 %

Puma Ultra Play MG Fotballsko Breakthrough

kr 455
kr 650
Ultra Play MG er undermodell fra PUMAs ULTRA-silo. En lett, men slitesterk syntetisk overdel smeltet...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Ultra Play MG er undermodell fra PUMAs ULTRA-silo. En lett, men slitesterk syntetisk overdel smeltet sammen med en ny TPU SPEEDPLATE yttersåle som sikrer optimalt grep og fremdrift. MG-knotter for spill på naturgress og kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Breakthrough Pack'-kolleksjon. ULTRA er Puma sin nye sko i speed kategorien - designet for fart. Modellen er laget med en svært myk syntetisk overdel. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein. MG-knotter for spill på naturgress og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.